RS 232 pagalbą, kurios reikia

N

nishantp

Guest
Sveiki visi
Aš skubiai reikia RS232 Diskretusis komponentas CKT.kad gali skaityti 100kilobytes duomenų viena eiti w / o korupcija.gali kas nors man padėti atlikti?

Sveiki,
Padovanok grandinės informacijos. Kas yra repetability gedimo? Padarė ir ją patikrinti su MAX232 IC?

megztinis

Paprastai, bet RS-232 sąsaja IC dirbs iki 115,2 kbps.Taigi, aš nematau problemos čia.
Patikrinkite ar turite reikalų su seniai kabelius?Jei taip, tuomet jums gali tekti sumažinti Baud norma.
Kita galima problema gali būti RS-232 UART, jei laikrodis nėra tiksli.Galiausiai, jūs turėtumėte įsitikinti, kad mikro turi pakankamai "arklio" gauti visus klaidų duomenis be viršyta.Iš tiesų, jūs turėtumėte pažvelgti į įgyvendinimo tipo klaidų, Jūs gaunate į dabartinę.Jos turėtų teikti suprasti, kad tai, kas vyksta.Pavyzdžiui, jei jūs gaunate daug lyginumo, tada galite sakyti, kad turbūt yra per daug triukšmo dėl linijos, arba linija yra labai ilgas ir Baud norma turėtų būti panaikinta.Jei gaunate daug kadravimo klaidas, turėtumėte klausimas UART laikrodį.Tačiau, jei jūs gaunate perviršio klaidų, tada perdavimo daro gerai, tai tik, kad labai nebuvo FPĮ pakankamai skaityti visus duomenis (buferinės per mažas?).

Labas
Thanks for ur reply.I m iš esmės projektavimas Diskretusis komponentas CKT.sudaro optinis diodai ir optiniu tranzistorių lygio vertimas.Šiuo Man reikia paminėti efektyvumą.Galiu duoti ir CKT jei ir nori.Ar kas nors u, darbo CKT.tam pačiam tikslui?Jei ir turi gali ir praneškite man, kad jis būtų ją išbandyti.

ht tp: / / www.piclist.com/techref/io/serial/ttl-rs232.htm

Pagarbiai,
IanP

Hi Ian
Nuoroda neveikia.gali ir siųskite man naudinga failą ar PDF atsisiųsti.

Išbandykite šią nuorodą

http://www.elecdesign.com/Articles/Index.cfm?AD=1&ArticleID=10524

Atrodo gerai.

ImmanParašytas po 4 minučių:Arba pamatyti čia tas pats žodis areštas
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, jei norite peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back