Robotų problema

Z

zememerack

Guest
Taigi, aš pastatas robotas (Codename Aipobyt).Nieko paprasta, daug Stepper Motors, jutikliai, vaizdo kameros modulis, ultragarso Sonar ....Taigi man reikia AA galingas Mikrokontroleris tvarkyti tai.Tai nėra problema, sukelia turiu apie 150 MIPS DSP-ai, o kai 8051-ai.Vienas DSP rankena kameros ir padaryti nuotrauką procesus, 8.051 toks būti apdoroti kita mikrokontrolerio, HDD, "Bluetooth" modulis, LCD ekranas ir klaviatūra.Antra DSP pavarų varikliai ir gauti informaciją iš jutiklių ir kitų mikroprocesorių.Problema yra antrasis DSP sukelti man reikia jį vykdyti įvairias programas, laikomi HDD, o aš nežinau, kaip tai padaryti.Pirmą kartą aš tought, kad 8.051 taps DSP išjungti ir perrašyti SPI Flash (naudojamas kaip DSP šaltinis atminties) ir tada pasukti DSP vėl su nauja programa.Tačiau gal jūs žinote kokių nors geriau easyer ir greitesnis būdas, kaip tai padaryti.Jei aš pamiršti kai forhelpneeded informacijos rašykite man.

DSP tai TMS320 skelbimas 8.051 s 89c5132

Please help!

Według raportu agencji badawczej ABI Research w trzecim kwartale ubiegłego roku sprzedano ponad 4,5 miliona tabletów. Aż 93% z nich stanowiły iPady.

Read more...

vienas variantas
pabandykite naudoti išorinę programą atminties, kad būtų galima lengvai atnaujinti, net jei ten yra pastovus energijos tiekimas ir galima naudoti kaip išorinį atminties programa, kuri gali būti atnaujinta lengviau ir greičiau būdas RAM

Taip, bet kaip aš galiu žinoti apie ragana adresai kodas yra saugomi ir kaip veikia programa RAM "atrodo"?

Laidos RAM yra tiesiog mašina kodus ir kuris yra toks pat, kaip saugomas jūsų 8.051 intercode atmintis
Šio

Išorės prieigos įgalinimas.AE turi būti sukrauti į GND, kad būtų galima prietaisą parsiųsti
kodas iš išorės programos atminties pradedant 0000H iki FFFFH.Atminkite,
kad jei spyna skaitytojų 1 programuojama, EA bus užrakinamas viduje ant naujo.
AE turi būti sukrauti į VCC vidaus programos vykdymą.
Šis kaištis taip pat gauna 12 voltų programavimo galimybę įtampa (VPP), per "Flash programavimas.

Oh yeah, I get it.Taigi turiu naudoti kaip išorinį atminties Flash atminties saugojimo programą!Tikrai gera idėja, Im gonna try, ji turėtų dirbti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back