rinkti informaciją kodo aprėpties įrankiai

M

maxsnail

Guest
Hi, guys,

Norėčiau rinkti įrankiai apie RTL kodas aprėptį.
gali kas nors pasidalinti savo patirtimi apie aprėpties priemonių, kad būtų naudojami.
konsultacijos yra sveikintina.
Dabar aš žinau nccov ir HDL rezultatas (accquired pateikė Takt dabar ir LDV5 .*??)
Linkėjimai,
Sraigė

Max maxsnail:

Syn0psys taip pat aprėpties priemonė, pavadinta C0verMeter ir tr (at) nsEDA turėti

priemonė pavadinta VN.

wang1

ModelSim taip pat teikia kodas aprėptis apima pareiškimus, filialas, žodžio ir przełączać aprėptį.Mane labai patogi, tik reikia sudaryti su danga variantai, kuriuos norite tada imituoti sukant apie aprėptį, interaktyviai arba scenarijų važiuoti.

Aš neturiu patirties su ModelSim kodo aprėpties, bet Synopsys kodas aprėpties priemonė nėra labai geras.Tai ok, jei darant nedidelius blokus, bet ir didelių projektų surecov iš Verisity daug daug geriau.

Rūpintis.

Aš girdėjau, kad simuliatorius pvz vcs, nc-sim galėtų padaryti kodas dangos!

RTL kodo aprėpties įrankis

1.TransEDA Vnavigator

==> Turiu gera patirtis sąsaja kodas dangos
bet mes turime remtis Cadnece simuliatorius (Nc-sim ar verilog-XL).
jums reikia atliekų laikas nuorodą Takt įrankis.
bet rezultatas yra geras ir gui aplinkai, taip pat gera.

2.Cadence Incisive

==> Takt kitas patikrinimas platforma.
galima modeliuoti dizaino ir gauti kodą aprėpties abu.
iki incisive, TransEDA dalį didžiojo Zelas padengti.
, tačiau dėl incisive, Takt sukurti beveik rinkos dalį.
Aš asmeniškai recommed

3.synsopsys

==> Tikrai, aš girdėjau, bet naudoti šį įrankį.

Synopsys įsigytas produktas, pavadintas CoverMeter ir integruota labai gerai į savo treniruoklio.Ji dirba su mažai važtaraščius ir neseniai jie buvo pridėta Assertion aprėptį taip pat.Jie ne stiprus GUI, bet tekstas ataskaitos geros.Manau, jų's yra geriausia, jei kalbėti apie "įmontuotą aprėpties priemonė" viduje DTL simuliatorius (pvz., NC MTI).Sutinku, kad produktų, pavyzdžiui, VNavigator (Transeda), Surecov bus daug geriau savo GUI, kadangi tai jų duona ir sviestas - visi jie buvo pastatyta atskira aprėpties įrankiai.Su VCS covermeter nemokamai!

Aji
http://www.noveldv.com

hi,
allManau dabar kas signoff simuliatorius abu kodo aprėpties priemonė, ir jie abu geri.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back