ribą funkcijas

U

u04f061

Guest
Aš knygos pavadinimu
pažangios inžinerinės matematika
prie
Ervin kreyszig.
i am atsižvelgiant kursų kompleksinio analizės ty kompleksas funkcijų integracijos, differention.
i want to tyrimo ribą teorijos sudėtingų funkcijų.
PLZ pasakykite man, kiek ji skiriasi fromreal funkcijų.
deja, knygoje i nebuvo daug informacijos šia tema.
Norėčiau išmokti ją giliai.Jei kas nors yra naudingos medžiagos apie šią PLZ help me.
jei ir turi nuorodą į kitą knygos plz duok man

Turiu puiki knyga, kuri yra (deja) namuose.
Jis net yra intuityvi pavyzdžių.
I'll citata iš jos
ir perduoda pavadinimą
ir tokios dėl to you later.Pagrindinis "esmė" imtis riba kompleksinės funkcijos yra gana panašios, kaip ir realios funkcijos, išskyrus kryptimi jūsų požiūris riba nuo.

Dėl nekilnojamojo funkciją,
tarkim f (x) = x, galite forma riba, kaip metodo vertė yra
arba iš kairės ar iš dešinės.Jei funkcija yra analizės apie šios dvi ribos yra tokios pačios.

Sudėtingų funkcijų, yra analizės reiškia, kad riba yra vienoda, nepriklausomai nuo to, kaip yra vertinamas.
Įsivaizduokite nedidelį apskritimą apie į kompleksinės plokštumoje.Bet koks taškas apskritimo turi spindulį ir kampą (amplitudė ir fazės), palyginti su a.
Kadangi spindulys sumažėja iki 0, mes požiūris a.
Jei yra bet priklausomai nuo ribos kampas (arba fazės), kad mūsų požiūris, kad funkcija nėra analizės apie komplekso vertė a.

Esu dėkinga ir už tai ir aš mirtini laukia savo naują atsakymą apie knygą ir author.i noriu paklausti, kad yra ir tiriamas knygos i mentioned.would ir pageidauja, kad knyga apie knygą ir yra receptą?

Pacientų draugui --

Atsiprašome už mano turintys pamiršote apie šio pokalbio.

Aš netikiu aš tekstą, kurį naudojate.by Richard A. Silverman

Viena aš yra Komplektuota analizė su Paraiškas
pateikė Richard A. Silverman

Aš turiu 3 nuskaityti puslapį porų siųsti Jums.
Siekiant išsaugoti saugykla šiame forume, aš nepriklauso jų čia.
Aš paliko PM prašymą elektroninio pašto adresą arba įkelti paskirties.

Skenavimas padengti pradžios kompleksas diferencijavimas, kai pavyzdžiai naudojant komplekso ribas geriausiai iliustruoja taškų aš anksčiau.

Knyga yra Dover Publications - į JAV, jis yra labai pigus kiek tekstų eiti.
http://store.yahoo.com/doverpublications/0486647625.html

in the sections that deal with complex integration.

Bet kuriuo kitu tekstu tikslu naudojant papildyti savo tyrimus, įsitikinti, kad ji yra intuityvi jums
skyrių, kurie susiję su kompleksinės integracijos.
Su "komplekso integracija", rasite "komplekso" yra labai švelnus.Vėlgi, rūšies atžvilgiu už kantrybę ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back