RFID skaitytuvas ir žyma dizainas

A

ArjunSC

Guest
Hi all, Aš dirbu dėl RDA projektą. Reikalavimas siųsti "27MHz" telepowering signalą iš Reader TAG, tai tik nešančioji galia iki žymos ir nėra duomenų. Backscattering technika negali būti naudojamos čia, nes duomenų, kad yra siunčiamas atgal nuo TAG turėtų būti iš 3.951MHz dažnis logic'0 "ir 4.516MHz už logic'1", ty: FSK technika turi būti naudojama, o ne įprastinių ASK . Tam reikia dviejų atskirų antenų ir skaitytojas, ir TAG. Tx antena nuo TAG ir Rx antanna iš Reader "yra centras sureguliuota iki 4.234Mhz dažnis (Tai aš tikiuosi everone gali padaryti, kaip). Tiek skaitytuvo ir žymenų dizaino, turi būti padaryta šią įrangą. Mechaninis dydis tegus nėra didelis dėmesys. Ar kas nors prašome vadove man šiuo klausimu?

Turėtumėte valstybės truputį išsamiau: - Kas yra kom duomenų perdavimo sparta - Ar tegus būti pasyvus arba aktyvus - Ar galima jį pastatyti ant Diskretiniai - Kas yra priimta tegus dydžių. - Ką max atstumas jums reikia tegus komunikacijos - Kaip stabilus backscattering dažniai turi būti - (praleistus) Sprendimas pasiūlymas bus labai paveikti anksčiau išvardytų sąlygų.

Labas Meno, Ačiū u už atsakymą. 1) ryšio duomenų perdavimo sparta yra tokia: * logika "0" atitinka 7 laikotarpiai 3.951MHz. * Logika "1" atitinka 8 laikotarpius 4.516MHz. Taigi ryšių duomenų normą yra: 3.951MHz ÷ 7 = 4,516 ÷ 8 = 565 Kbit per sekundę 2) tegus yra visiškai pasyvus ir 27.095MHz vežėjas (tele-maitinimui) signalas siunčiamas skaitytojas turi pateikti galios visiems komponentai į žymę. 3) Taip definetely Diskretiniai gali būti naudojamas. 4) tegus yra ant geležinkelio bėgių, todėl jūs galite apytikriai apskaičiuoti didžiausią dydį (Lenghth, pločio ir plotis). Nr konkreti standartinė nusprendė dar. 5) Reader "antena yra dedamas prie variklio vagono bazė, taigi ir aš apskaičiuoti didžiausią atstumą pranešimas būtų nuo 10 pėdų maks. 6) Nėra backscattering technika čia nuo perduodančiosios ir priimančiosios antenų yra skirtingi tiek žymeklį ir skaitytojas. "Reader's Tx ir žyma's Rx dostrojonych 27.095MHz ir Gairė's Tx ir skaitytojo Rx priderintas prie 4.234Mhz. 7) dėl komunikato Tag skaitymo režimu yra dažnio moduliavimas. Neatidėliotina problema yra nevažiuoju dažnio moduliatoriaus ir demoduliatoriumi grandinę tai į SSD arba grandinės formos aprašas.
91_1156761359.JPG

Kaip stabilus nešlio dažnį, iš FSK turi būti ir koks yra mažiausias atsako trukmė po 27 MHz buvo taikomas? [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 4 minučių: [/color] [/size] Galite supaprastinti per: Apskaičiuokite skaitytojas Tx dažnis turi būti uždarytas iki 27 MHz dažniu mustbe kartotinis 3.951MHz ÷ 7 = 4,516 ÷ 8 = 565 kHz. Tuo gauti šalutiniai naudoti precaler su kintama padalijimo koeficientą, pateikia skaitytojui TX dažnio, tada moduliuoti signalą keičiant prescaler pasidalijimas. Tas pats metodas naudojamas modernus žymeles ekstraktas vidaus synch laikrodis šaltinį.

mūsų įmonė turi apie žymą ir skaitytoją antena, tai yra dvigubo dažnio, 27.095MHz ir 4.234MHz. tuo pačiu metu, mes teikiame tag mūsų klientų. www. antlab. com,. cn mes iš Pekino.

Labas Jim Liu, galime diskutuoti apie šiame laive dizainas, nes mes taip pat apie projektuoti 27 MHz RDA sąvoka. Jei esate techninių asmuo, galite u pls help me su FSK demoduliatoriumi grandinę centrinis dažnis 4.2MHz. Dabar ji yra natūra skubiai!

Labas visiems, esu projektavimas FSK demoduliatorius grandinę mano aukščiau aprašytos projekte. Aš galvoju skirtingi būdai, kaip aprašyta keletas patentų skaičius. ** Vienas metodas yra naudoti ZCDs konvertuoti gautas banga į kvadratinius impulsai ir tada naudokite centras klausomos generatorius vienoje kelio ir duoti D įvesties D f / f (paveiksle žemiau). kitas kelias būtų prijungtas prie laikrodis įvesties. Modulis veikia etapo atsilikimas ir fazių pagrindas švino, remiantis įvestais freq. Tai yra paprastas būdas ir turi keletą trūkumų, pavyzdžiui, "Q faktorius generatorius SHD būti labai didelis. Ar kas nors pls Atsakyti su kuo trūkumai šio projekto, kai naudojami praktiškai.
65_1157096127 . JPG

Labas Arjan yra IEEE popierius dėl "skaitmeninės komunikacijos geležinkelio sistemos" galite gauti jį su prašymu forumas, šiame dokumente gali išspręsti jūsų problemas .......

Ar patikrinti RFID vadovas ir savo tinklavietėje. Jos labai geras šaltinis RDA dizainas.

Labas visiems, leidžia tęsti šią temą daugiau sužinoti apie RDA ......... Leidžia kalbėti apie pasyviųjų žymenų čia ........... kaip mes galime naudoti sine wave signalą galia iki pasyvus tegus .............. gali kas nors prašome diskutuoti apie galios elektroniką jo dalis ..................

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back