RFID skaitytuvas iš kelių ričių perjungimas

J

jasonpeixoto

Guest
Sveiki, aš turiu atsižvelgdamas problema projektuojant RDA imtuvas, kuris gali skaityti nuo 4 antenais kad gali būti valdomas iš mikro bet kuriuo metu. Leiskite man paaiškinti, man reikia turėti 4 ritės, kad gali būti perjungtas į 1 RFID skaitytuvas ar grandinės. Radau kai kuriuos iš microhip bet nieko grandinė, ant perjungimas ritės. Prašome padėti Ačiū.

Labas Gerai gal šiek tiek explaination, ką aš bando daryti. Turiu 4 ritės vyksta mažų iki didelių ir visi centras ant kito. Dabar aš PUK ir iš RDA, aš skaidrių PUK ant stalo apskritimai. Dabar galiu nuskaityti kiekvieną cicrle pamatyti, kur PUK iškrauti. Hope this helps .. Taigi bascailly reikia padaryti 1 skaitytojas nuskaityti 4 ričių, būtent žaidimas sutampa balai automatiškai. Aš gali būti 5. Ritė outehr stalo aptikti iš zonos. Prašome visus padėti wouyld bus didelis, bus brangus, jei turite padaryti 4 arba 5 skaitytojams. Ačiū: D

Nebent jūs neturite pasirinkimo pertvarkyti ritė sąsaja sutankintų veikimo, naudojimo mažas relės, pavyzdžiui, su nendrių kontaktai. Jūs papasakojo apie įvairių ritė dydžių. Ar jums žinoma apie būtinybę suderinti skaitytojas grandinė ritė? Kaip jūs norite pasiekti?

Mes naudojome 4051 Analoginė multipleksoriams projektuoti 40 įėjimai, RFID ir visi jie dirba gerai. Bendrosios U2270B lustas yra prijungtas per 5 analoginiai multipleksoriams 4051-40 skirtingų ritinių. Mes naudojome ferito induktyvumo 5x10 750uH, kurie gali būti gauti kokią nors elektroninę parduotuvę. Aptikti atstumas buvo apie 30mm. I'm talking about darbinis tirpalas, todėl 4051 yra būdas išplėsti kanalų skaičių.

Labas Dėkoju už jūsų indėlį, aš ieškau ne mikroschemos dizainas grandinę taip aš naudoti 4051 m. abiejų ričių pusėse? Arba jis turėtų būti naudojamas kažkur kitur grandinės? Ačiū

Aš taip naudoti 4051 m. abiejų ričių
pusėse Jūs nesakė apie RDA tipas (125 kHz, 13,56 MHz, ...) arba skaitytojas mikroschema. Kai grandynai tikriausiai dirbti su žemos įtampos komutatoriumi kaip 4051, o kiti ne.

Žiūrėti pridedamą schemą. mux yra susiję tik su viena pabaiga U2270. taip, 40 RFID skaitytuvų jums reikia 5 lustai 4051. Visi jie dirba 5V Jums reikia pakeisti vertybių turėti 125 KHz svyravimų.

BTW, dėl ritės įtampa gali siekti 15-20V, jei componets buvo tinkamai sureguliuoti. Jūs neturėtumėte būti apgauti iš to, kad 4051 naudoja 5V Vcc, dėl ritės įtampa yra definetely didesnės nei 5V. Panašūs schematiškai su 40 skaitytojai gali skanuoti 40 skirtingų RFID per 2s jei skaitymo procesą buvo optmized.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back