RFID skaitymas ir siuntimas per RS232 PIC18F4455

W

wwwbeck

Guest
Parašiau labai paprastą kodą RFID aptikti, bet aš tik galėjo gauti pirmieji 16 bitų žyma, poilsio tiesiog nėra parodyti ne visi. Aš naudoju PIC18F4455 lustas ir PIC CCS Kompiliatorius. Aš tikiuosi kas nors gali padėti man su šia. Čia yra mano kodas: # include # saugikliai SS, NOLVP NOWDT, # # include # naudoti vėlavimą (laikrodis = 20.000.000) # naudoti rs232 (Baud = 9600 xmit = PIN_C6, VB = PIN_C7) void main () {char id_string [13]; char; int i; o (TRUE) {jei (kbhit ()) / / Jei yra duomenų gavimo buferis {for (i = 0;

Hai, kodėl jums nebuvo gauti nutraukti ir rcreg check.store visi RDA vertybių masyvo ir palyginkite pagrindinės programos.

Aš raštuotas, kokia yra problema. Aš bandė naudojant taip pat nutraukti, bet ji neveikia, kaip aš tikėjosi. Problema, kad PIC18F4455 turi ribotą buferio dydis apie 24bits. RFID skaitytuvas siunčia 40bits, kuris yra daugiau nei tai, ką Rx buferio gali dirbti 9600 Baud norma. Mano skaitytojas yra nustatytas 9600 Baud norma ir i negali pakeisti. Ji yra ID 12 RFID skaitytuvas. Taigi, aš einu, USB jungtis, o ne bandyti. Jis turi rankena aplink 256bits. Manau, kad dirbs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back