RFID ir transpondery

X

xirix

Guest
Kiekvienas žino, pigūs IC / technologija teatro
RDA ar atsakikliai?Yra daug bendrovių, buid RDA, tačiau aš vis dar ieško, kuri gali pateikti pavyzdžių ar mažas cantities (ne thousants).
Prašau duoti man info.
Ačiū

Prašome neatsakinėti, jei turite naudingos informacijos, jei norite pridėti šį post.Thanks
Bet kokie kiti atsakymai visada laukiami per PM.

Ar norite 120Khz, 13.56Mhz arba 2.45Ghz atsakikliai?

Galite tikriausiai gauti TI arba mikroschemą žymės mažais kiekiais.IT 13.56Mhz su 50mm x 100mm ritės bus iš maždaug 1 metras.Philips taip pat galėtų padėti.

Singh

Citata:On 2002-02-12 21:49, gassnico rašė:

Jūs galite pamatyti kambaryje Contactless technologijos

interneto svetainėje: www.insidefr.com

susisiekti su manimi jei ir noriu daugiau informacijos!

iki

iš prancūzų, jei įmanoma,

Labas,

galite pabandyti nuorodos:
hzzp: / / wxw.elateceurope.com / sokymat / readers.htm
hzzp: / / wxw.microchip.com/1000/pline/rfid/index.htm

mėlynos gyvatė
wxw = www / hzzt = h ** p

Have a look at the Spider atsekamųjų technologijų Wireless kalnų Labs
(i think they're) www.wirelessmountain.com

kurie žino gerą ic už tai ir aš galiu nusipirkti ir gyventi Tailandas

kiek atsakiklį ic jums reikia?Aš galiu apsvarstyti tiekti į apversto lusto "diržo modulio lygmeniu 2 trinkelės, skirti litavimui antenos jei norite.Tačiau mažų MOQ dar turi būti taikomos, galbūt terminas 1kpcs bendrųjų plačiai prieinama lustą, kaip antai Icode arba mano-d.I'm Azijoje, taip Tailandas tebegalioja 1 brolis paprašė.

Ar PM mane išsamiai aptarti.Leiskite man žinoti jūsų lusto tipas, kiekis ir tikslinės kainos.Aš Jums savo Geriausios kainos, jei jos mano bendros gamybos mikroschemų tipą.Žinoma, jei lustas reikalaujama mažiau panaudojimas ar paklausos, tada išlaidos būtų didesnės.

Im wotking n RFID mano galutinis projektas.Noriu sukurti tokią žymą, kurią galima embeded pagal studento tapatybės kortelės.Bet sugession apie dizaino įvertino

Labas,

Jeigu kas nors vis dar suinteresuotas - daugiau informacijos pm me.Parduoti bet kokius kiekius.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back