RF tranzistorius išdėstymo klausimas

• Thread starter mohamedabouzied
  • Start date
M

mohamedabouzied

Guest
Kaip apie RF NMOS ir PVO tranzistorių išdėstymą? Ar RF tranzistorius išdėstymas skiriasi nuo įprasto tranzistorius išdėstymą? taip, aš galiu naudoti RF modelis, aukšto dažnio modelis, bet ne išdėstymas, aš normalus tranzistorius išdėstymas? ir tai daro įtakos LVS po ekstrahavimo stadijoje? thanx mohamedabouzied

RF tranzistorius išdėstymas, u turi būti atsargus apie modelį, labiausiai RF modeliai nurodyti, kaip gali vartai kontaktai "vieną arba du kartus", kūno kaklaraištis RF NMOS imprtant, jis turėtų būti pasirūpinta labiausiai naujo dizaino rinkiniai pateikti pavyzdžių RF NMOS ir PVO tranzistorių khouly

thanx, bet i tai mano PDK yra RF modelis "šmėkla modelis" NMOS tranzistorius, tačiau, kada aš atvyksiu į išdėstymą, ne prieinama išdėstymas. Taigi, aš gussed, kad modelis yra tik grandinės modelis "prieskonių modelis" operacijos per RF tranzistorius, bet tai yra normalus tranzistorius taip, ne išdėstymas i galite naudoti įprastas tranzistorius išdėstymas aš teisus? Thanx dar už pakartojimą mohamedabouzied

o gal jūsų dizaino rinkinys nėra pilna versija, jums reikia RF tranzistorius maketą ... gali atsitikti ... Jei jūs naudojate įprastą tranzistorių makete, jums reikia imituoti normalus tranzistorių modelis

ne, ten turi būti keli pavyzdžiai pasakyti ir kaip layut RF tranzistorius, bent technologijų dokumentas, bet tikrai jis atrodys kaip įprastos tranzistorius khouly

U khouly sako ne man, ar už drabos? ir u drabos: mano dizainas 2.4GHz VCO darbo, todėl turiu padaryti modeliavimas su RF modeliams. i dizainas pagal kadencijų ir mano PDK yra: AMS Rezultatas rinkinys 0,35 thanx for jūsų repalys mohamedabouzied

aš sakau, FR, u, jei ir patikrinti, procesas failą, ir pamatysite, kaip padaryti RF tranzistorius išdėstymą Aš turiu galvoje, jis pasakys, kaip howmany vartų pirštus, šis modelis yra usful, ir yra vartų pirštus, connetcted iš vienos pusės, ar ne, su šių GUIDE LINES, ir padarys įprasta MOS, tansistor bet tai bus suderinama su šiuo modeliu dėkoja khouly

įprastas tranzistorius, IIS PCELL, kuris automatiškai generuoja jo maketą jos parametrai W, L, skaičių vartai, todėl aš naudoti įprastas tranzistorius generuoti pcell išdėstymas. bet mano modeliavimas prieš išdėstymas bus RF modelis mohamedabouzied

U reiškia vartų pirštus ar ką? mohamedabouzied

Yra 2 būdai sujungti vartų pirštus, ir tai paveiks pasipriešinimo vartų, aš žinau, kad AMS modelis, remti vieną pusę vartų susisiekti, tai reiškia, pirštai prijungti iš vienos pusės khouly

Ar exraction žingsnis po išdėstymas priklauso nuo prieskonių modelis ar tik ekstraktai, kas matė siurbliui? ir kai aš tai padaryti, kad išgauti grandinės modeliavimą, kaip veikia simuliatorius žinoti, kad šis tranzistorius buvo RF tranzistorius? mohamedabouzied

Manau, U wiill nurodyti, tai simuliatorius extactor, gaus kaip tranzistorius, ir u nurodyti modelis turi būti naudojamas taip pat stengiasi gauti naują PDK, kuri yra 3,7 HITKIT, manau, kad ji turi naujų galimybių, ir jis gali padaryti gyvenimą daug paprasčiau ir, taip pat bandyti skaityti procesas docuument failai apie procesą paramters, ir prieskonių modelių khouly

Deja, aš negaliu, nes aš tai PDK su licencija. Thanx a lot. ir aš turiu kitą klausimą apie VCO aš turėtų atitikti didžiausią galią perdavimo produkcija i matuojamas jo išėjimo varža, ir aš įdėti Jūsų kriterijams atitinkančios apkrovos Zload = zout *, bet kai aš, kad ne iš VCO ir virpesių produkcija yra miręs. Kodėl taip atsitiko? mohamedabouzied [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 2 minučių: [/color] [/size] mano PDK: AMS hitkit-3,70, bet vis tiek gyvenimas yra sunku mohamedabouzied

nesutampa Z iš VCO, VCO turėtų būti buferinis "tai labai imprtant VCO, tada šį buferinį tarpsnį vairuoti apkrovos arba maišytuvas khouly

imsiuosi ne AMS dokumentus (dabar aš neturite leidimo, dabar dirbu su kitomis technologijomis) išvaizdą, bet yra kai kurie dizaino rinkinys, kuris turi RF MOS išdėstymą instancijos, bet vistiek tikiu, Khouly .. jis yra labiau patyrę RF srityje. Spėju, dabar yra taip pat AMS 3,71, o gal tai geriau :) Kai aš susitiko su AMS dizainas rinkinys, kur turėjau modelių aukštos įtampos tranzistoriai, bet aš neturėjau išdėstymas pavyzdžiui, už juos (ir jie buvo kategoriją, pavadintą nenaudokite). Aš galvojau apie tai.

[Quote = mohamedabouzied] kaip apie RF NMOS ir PVO tranzistorių išdėstymą? Ar RF tranzistorius išdėstymas skiriasi nuo įprasto tranzistorius išdėstymą? taip, aš galiu naudoti RF modelis, aukšto dažnio modelis, bet ne išdėstymas, aš normalus tranzistorius išdėstymas? ir tai daro įtakos LVS po ekstrahavimo stadijoje? thanx mohamedabouzied [/quote] RF modelis yra labai improtant. nes jis turės įtakos, ypač aukšto dažnio rezultatus. Paprastai mes naudojame RF p ląstelių gauti NMOS ir PVO. bet jums nuspręsti, dydžio ir pirštų skaičius. Todėl jums reikia naudoti išdėstymą su RF modelį RD.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back