N
Ninochip
Guest
Labas visiems, aš dalyvavo RF projektas, bet aš ne pakankamai patirties šioje srityje suprasti teisingo būdo imtis, todėl I'm asking jūsų pagalbos. Ačiū visiems iš anksto už jį. Projektas yra susijęs su projektavimo ir įgyvendinimo mėgėjų RF spektro analizatorius pajėgūs aptikti dažnių diapazonas 300MHz - 2.5GHz, siekiant įvertinti, ar mobilusis telefonas, Wi-Fi, mikro-šnipas įtaisą perduoti diapazone iš kelių metrų (maždaug 3-5 m). Apibrėžtumu, kurie būtini nėra didelis, aš turiu galvoje, pavyzdžiui, tai nėra svarbu suprasti, jei yra bent 900 MHz arba 920MHz arba tiksli amplitudė šiame dažnių perdavimo. Svarbu, kad būtų galima pasakyti, yra maždaug 900MHz perdavimo ir amplitudė yra svarbi, ir todėl yra paslėptas komunikacijos kažkur keletą metrų diapazone. I'm starting pagal šią schemą: http://oscilloscope-tutorials.com/Spectrum_Spectrum_Analyzer_Fundamentals.aspx Kai blokai lengva suprasti man, kiti ne (pvz.: pirmasis iš dviejų blokų kairėje: RF silpnintuvas ir Išankstinio pasirinkimo; ir vėl bloką po RF pelnas), tad jei kas nors gali duoti man kokių nors detalių, tai dėkingi. Bet kokiu atveju, kaip jūs požiūris problema?