RF MOP tranzistorius modeliai?

B

barath_87

Guest
Koks skirtumas tarp naudojant RF tranzistorius modelį jūsų grandinės įprastas tranzistorius modelio skirtumas .. Kaip ir kokiu būdu RF tranzistoriai skiriasi nuo įprastinių tranzistorius modelius, kad mes naudojame simuliatoriai kaip ritmas ...

yeah, paprastai liejyklos numatyti du tranzistorius modeliai, normalus modelis, kuri yra naudojama mažos frequancy analogas blokuoja ir DC įstrižinės tinklų ir Rusijos modelis yra didžiulis skirtumas tarp šių dviejų modelių, R. modelis yra normalus modelis, tačiau apima kai kurių papildomų tinklo kaip substarte tinklas, nusausinkite ir šaltinį diodai ir talpos, vartų atsparumas, vartų sukėlė triukšmą, taip pat RF modelis yra labai priklausoma nuo maketo ir grojimas ir vartų kontaktai khouly

Ačiū khouly šį gražus atsakymą. Man reikia žinoti, jei šių tranzistorių naudojimas yra tas pats. Aš turiu galvoje, pavyzdžiui, jei aš turiu dizainas PLL aš geriau naudoti įprastą tranzistoriai, jei mano reikalavimas: greitis yra satisfyed nes normalus tranzistorius ir pagal jūsų atsakymas yra mažiau sudėtinga įgyvendinti dėl silicio. Jei už terminuotuosius greitį reikalavimas nėra satisfyed turiu naudoti RD tranzistoriai. Aš rigth? Jei ne, prašome ištaisyti.

Kompozitorius yra mišrus ženklas, kad į CP ir KMB u ir Pločio tarpas reffence, galite naudoti įprastą modelį, bet ir į VCO ir jo buferinės apsaugos ir pirmasis eiga prescaeler tai geriau naudoti RF prietaisai, coz šios dalies dirba labai aukšto dažnio ir u reikia kuo tiksliau atstovauti fazinį triukšmą ir bet kuriems krovinio poveikį VCO khouly

kaip apie tranzistorius pats išdėstymas? nėra RF tranzistorius išdėstymas skiriasi nuo įprastų tranzistoriaus maketo? ai, aš galiu naudoti RF modelis modelis aukšto dažnio, bet ne išdėstymas, aš įdėti į įprastas tranzistorius išdėstymą? ir tai paveiks LVS etape po ekstrahavimo? Thanx mohamedabouzied

tai nėra patartina, nes rf MOS modelis buvo modeliuojama kartu su išdėstymą. Kitoks būdas išdėstymas skatina skirtingos vertybės parazitinių dangteliu, kurį lemia didelių skirtumų aukšto freq.

[Quote = barath_87] Koks skirtumas tarp naudojant RF tranzistorius modelį jūsų grandinės įprastas tranzistorius modelio skirtumas .. Kaip ir kokiu būdu RF tranzistoriai skiriasi nuo įprastinių tranzistorius modelius, kad mes naudojame simuliatoriai kaip Cadence ...[/quote] Manau, kad skirtumas yra parazitinės. R. modelis yra labiau priartėja prie to, MOS.

MOS modelis periodiškumas nurodytas šių modelių dokumentus. Jei jūsų darbo dažnis yra lygus normalus modelis dažnio prašome naudoti įprastą modelį kitaip eiti R. modelis. Please let me know jei jums reikia daugiau paaiškinimų.

Bandau dizainas dvigubai subalansuotą maišytuvas .... kas modelis failas turi i naudoti ....?

tai priklausys nuo dažnio, bet manau ir reikia naudoti RF modeliai khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back