RF filtras dizaino patarimų??

1

1icarus1

Guest
Sveiki, norėčiau sukurti RF žingsniu filtrą, leisti ar ne TV kanalo signalo TV imtuvą. Aš rasiu, kai SMD (1206 paketas) induktoriai (nH) iš Tayo Yuden bendrovė, ir aš norėčiau juos naudoti. Aš dont't jokios patirties RF dizainas. Taigi, ką aš turiu žinoti, ar atsargus apie. Aš turiu galvoje bet patarimų?? Dėkoju jums visiems.

Išorėje, nes jei įgyvendinti šį filtrą su tradiciniais SMD komponentų (ypač aukštesnio dažnio) filtro dažnių juostos plotis bus gana didelis dėl mažo komponentų Q faktorius, kad jūs ketinate į use.So naudoti išorinį filtrą su sraigtinis griovelis, kad , tai didelė juosta taip pat sušvelninti gretimų kanalų, kurie galbūt norėjo gauti. Kanalo įpjova filtras turėtų būti labai aštrūs pralaidumo briaunų ir aukštos kokybės atsižvelgti komponentus. Tai nėra labai lengva įgyvendinti, su SMD komponentų ..

Kur mes galime rasti projektinę informaciją ir formulė spiralinės filtrai (BPF, Notch)? Ar turite šią formulę? gali ir įkelti juos? reikia per daug.

Aš pamačiau šį puslapį, bet ar yra naujų ryšių ar geriau apie spiralinės ertmės filtrai PDF formate?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back