RF Drive stiprintuvas ir jo srovės tankis

S

sharkies

Guest
Turiu RF vairuoti stiprintuvas ir aš naudoju TSMC 0.9nm NMOS_RF už jį. Jis turi 12 grojimas su 2.5um kiekvieno piršto. Tranzistorius turi maždaug 2mA ji vyksta. Aš patikrino mano tranzistoriaus maketo pateikė PDK, ir tai rodo, kad kiekvienas grojimas diffustion srityje metal1 (įskaitant kontaktinius) plotis 0,14 um. Kadangi tai yra ji turi 12 grojimas, tai suteikia maždaug 0,14 um * 6 =. 84um metalo plotis nutekėjimo ir šaltinį mazgas vykdyti 2mA. Tai nesiekia 1mA/um srovės tankis taisyklė, kad mes naudojame, kaip taisyklė nykščio. Ar turiu didinti difuzijos plotas ir padidinti metal1 plotis? Aš galvoju, kad tai yra teisingas sprendimas, tačiau tai sukels didžiulį kiekį remontuoti. nėra smagu! Ar galiu tiesiog ignoruoti srovės tankis problema ir pereiti? Ar ji visiškai sukelti problemų? Ar tai tik daugiau patikimumo problema, kuri gali būti ir neatskleistos mokslinių tyrimų tikslas mikroschemos. leiskite man žinoti

Jūsų srovės tankis taisyklė yra grindžiamas kai kurių maksimali temperatūra, paslaugų veiksnys ir gyvenime reikia. Dėl manęs, tai 125c, 100%, 10 metų. Kažkas priėmimo dainuoti Kalėdų kortelės lustas gali būti šiek tiek mažiau pastangų. Su tokio pobūdžio trumpos pirštai, ir jau pažeidžia srovės tankis, galite atidžiau pažvelgti galios tankis ir savaiminio įkaitimo, taip pat. Galima apsvarstyti galimybę imtis dabartinių iš vertikaliai (VIaS į Met2 arba didesnis šukos) taip, kad Met1 plotis yra ne suvaržymas. Jūs galite turėti aukštą užpildymo veiksnys aukštesniu lygmeniu, ir jūs galite daryti kūgio struktūras ir kosmoso AKT ląstelės be be talpos bausmės didesnės galios struktūras. Naudodami savo viršų, storo metalo sluoksnio būtų gera idėja galios stiprintuvą (taip pat sumažinti substrato talpos, ne į visus šiuos VIaS "pasipriešinimo kainą). Atsižvelgiant į tai, kad galios tankis yra tikėtina problema, galite pasirinkti ne teikti AKT minimalus minimalus minimalus prietaisas, tačiau naudoja (tarkim) 2xN šaltinis ir nutekėjimo regione bendrai, vis bent 2X metalo plotis. Taip, tai prideda S / D apatinės plokštelės plotas.

Ačiū. kad buvo labai naudinga ... Iš esmės, į riešuto kevalo, srovės tankio taisyklė turi daryti su mikroschema patikimumą, ir jei mums nereikia, kad ji būtų kaip tvirtas kaip rinkos produktus, tada mes galime sau leisti mokėti mažiau dėmesio į jį aš šiek tiek supainioti, su ką reiškia galios tankį? Kuo jis skiriasi nuo srovės tankis? Pagal Jūsų ketvirta pastraipa, iš esmės aš tiesiog reikia padidinti difuzijos plotas padidinti metalo plotis teisė? Aš maniau, kad jo įgyvendinimo kelias jūs paminėjote savo trečioje dalyje būtų pakanka .... ne?

Srovės tankis yra apie metalų migracija per ilgą laiką. Energijos tankis nustato vietos šilumos didėjimo kanalų ir kitų Dyssypacyjna elementai. Aukštesniuose temps jūsų organizmo atsparumą ir parazitinės BJT beta tiek padidėti ir gali lemti turnon ir vienas tranzistorius sklende arba terminiu išbėgęs. Be plona plėvele SOI ji gali būti tiesiog saugiklis. Apskaičiuojant šilumos padidės nuo taško "šildytuvas" yra natūra sudėtinga, ir jų surinkimo, gal sunkiai be baigtinių elementų įrankiai. Kita galimybė apsvarstyti, yra, todėl prietaisą galima tiekti iš abiejų galų. Tai yra, naudojimas (ty) met2 dirželiai platinti aukščiausio lygio S / D, lygiagrečiomis juostelėmis, ir per nustatytos tiek kiekvieno vietinio S, D juostele (išskirstytų skirtukų) galuose. Tai bus perpus sumažinti savo pabaigos piršto srovės tankį, ir papildomai gali padėti debiasing.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back