RF detektorius naudojant 89c51/52 su LCD

S

santoshaxl

Guest
Ei gali kas nors duoti man patarimų, kaip nustatyti RD signalai rodyti dažnį LCD.

[Quote = santoshaxl] Ei gali kas nors duoti man patarimų, kaip nustatyti RD signalai rodyti dažnį LCD. [/Quote] Gal galėtumėte expain savo klausimą šiek tiek. Ar reiškia, jums reikia priemonė dažnio belaidžiu arba tiesiog aptikti siųstuvo arba kai ką dar ?.... Cheers

Sveiki, tačiau šie nėra aišku, pareiškė: reikia rodyti dažnio vertę tik = Jums reikia kreiptis prescaler / Skaitliukas kaip matbob sakė taip pat reikia nustatyti (išmatuoti amplitudės / galia) = Jums reikia HF detektoriaus grandinės (egzistuoja mikroschemos taip pat) o gal jums reikia tiek systems_ ekrano dažnį ir lygį / galios taip pat ir praktiškai spektro stebėti? K.

Gerai, aš noriu aiškiai vienas dalykas, aš noriu aptikti RF signalo, ir aš noriu parodyti aptikti signalą lcd.as karesz sakė

Kokios grupės, lygiai ir rezoliucija pls? Tada tavo vaizduotė yra parodyti jį lines_similar spectrumanalyzers arba hystograms / stulpelius? K.

esu + FM, aš noriu, kad būtų rodomas skaitmeniniu tikslią vertę numeriai

Man reikia irgi mano baigimo projektą. jei ir tai padarė prašome susisiekti su manimi susisiekti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back