Rf belaidžio çkroviklç

R

roronoa

Guest
Hi everyone, i Wana pradėti projektą, kuris invlove derliaus rf energijos ir naudoti nuimtai energiją generuoja dc.

1.i Kno ir reikia rf šaltinis, todėl i Wana paklausti kaip sukurti rf šaltinis ir man reikia nurodyti dažnumą ir genetrated rf (nes aš mačiau projektą į inetrnet naudojant 915Mhz), turi ir sukurti rf šaltinis kurių dažnis 915MMhz?

2.another dalykas yra regardin antenos, tai įmanoma, jei ir jau nusipirkti antena radijo naudoti šį projektą? Arba i sukurti antena, kurios ilgis yra ypatingas ir unikalus šiam projektui?Iš anksto dėkojame už jūsų atsakymus.

Aš padariau keletą projektų šioje srityje.Efektyvumas yra Moaning, ypač jei šaltinis RF veikia visą laiką.Vienintelė priežastis, dėl kurios mes panaudojome šią metodiką, buvo, nes jie medicininiams implantams tik keletą centimetrų arba colių atstumu.

Jūs daug geriau naudojant laidinio kompiuterių periferiniai įrenginiai ir baterijos imamas sienos prijungti vienetas.

Aš priminė spalvinga išreiškia vieną iš mano draugų, deginimas namo į maistą vakarienė ".

Uzpūtīgs rašė:

Aš padariau keletą projektų šioje srityje.
Efektyvumas yra Moaning, ypač jei šaltinis RF veikia visą laiką.
Vienintelė priežastis, dėl kurios mes panaudojome šią metodiką, buvo, nes jie medicininiams implantams tik keletą centimetrų arba colių atstumu.Jūs daug geriau naudojant laidinio kompiuterių periferiniai įrenginiai ir baterijos imamas sienos prijungti vienetas.Aš priminė spalvinga išreiškia vieną iš mano draugų, deginimas namo į maistą vakarienė ".

http://ecee.colorado.edu/ ~ pwrelect/Seconddraft/paper_archives/efficientbroadbandrf_apr2005.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back