Rf Am siųstuvas 433.92mhz, Kaip padidinti "galia

Z

zundapp

Guest
Labas visiems! Nesu tikras, kad sukurti naują temą buvo būtina (o jei ne, prašome Ištaisykite tai ir duok man žinoti ...). Turiu "problema" su RF raktas mano automobilį ... Ji veikia tik apie 5-7 metrų aplink automobilį (baterija yra OK), ir noriu pirkti / statyti automobilių signalizacijos kurioje bus naudojamas kaip nuotolinio valdymo radijo automobilio rakto. Taigi, man reikia padidinti siųstuvo veiksmų atstumas (I padarė keletą bandymų ir aš tikiu, kad siųstuvas yra prastos ir imtuvas yra OK). RF schematiškai / nuotrauka TX pridedamas. Ačiū!

Galite pabandyti atlikti 47K rezistorius mažesnis. Tai padidins srovę tranzistorius, ir turėtų didėti, siuntimo galią. Jūs galite pereiti į aukštesnį akumuliatoriaus įtampa, nors jums reikės išlaikyti iš virš-voltaging mikrovaldiklio (patikrinkite duomenų lapo). Įmanoma, kad antena linijos nėra sureguliuota teisę dažnį. Jūs galite sumažinti eilutę ir pridėti mažų serijų reaktyvioji varža (serija induktoriaus arba serice kondensatorius) iki šiek tiek retune ji. Nenorėčiau varžtas daug su dviem kondensatoriai šalia tranzistorius, kaip dalykas tikriausiai sustabdyti virpesių.

Apie rezistorius ... Aš bandžiau ir nieko gero atsitinka. Apie baterija ... Aš tik RF blokas 6V (valdytojo ramains bent 3V ir duomenų diapazone taip pat lieka tarp 0-3v, kontrolierius priima maks 3.6v!) Rezultatai: nieko gero. I'll try paskutinį pasiūlymą. Nedaug pF ar kelis nH galėtų būti gerai? (PCB) antena yra serija su tranzistoriaus kolektoriaus! Ačiū!

47K rezistorius moduliavimo įvesties ir neturi nieko bendra su perdavimo galia. Aš tvirtai manau, imtuvo antena neprijungtas arba pats supjaustyti kažkur. 90% nėra nieko rimta problema, susijusi su siųstuvas. (Jei tai komercinis ne netinkamai) Patikrinkite priekio imtuvas dalis. Good luck.

1 - Patikrinkite, ar jis veikia ne teisė dažnis 2 - Jeigu RF tranzistorius yra spinduolis rezistorius, sumažėja jo vertė (tai suteiks jums daugiau galios) 3 - Patikrinkite, ar imtuvas yra tuo pačiu dažniu.

[Quote = pranam77] 47K rezistorius moduliavimo įvesties ir neturi nieko bendra su perdavimo galia. Aš tvirtai manau, imtuvo antena neprijungtas arba pats supjaustyti kažkur. 90% nėra nieko rimta problema, susijusi su siųstuvas. (Jei tai komercinis ne netinkamai) Patikrinkite priekio imtuvas dalis. Good luck. [/Quote] Tikrai? Gee, aš manau, jums sužinoti ką nors naujo kiekvieną dieną. Aš prielaidą, kad kai įėjimo į 47K omų rezistorius buvo aukštas (5 V arba 3,3 V), kad bazinė srovė švytuokliniai tranzistorius lėmė ib = 5V/47K (modifikuotas šiek tiek mažų spinduolis rezistorius). Ačiū už korekciją.

Rimtai, dauguma siūlė punktų, negali būti tikrinamos kai RF įrankių ir žinių, kaip ją apdoroti. Jūs taip pat turėtumėte patikrinti, kas nurodyta asortimentą nuotolinio valdymo pultas, tai nebūtinai yra didesnis kaip 10 m Dėl aptarė technines detales, 47k rezistorius reikmenys moduliavimą, bet ir šališkumo srovė savarankiškai švytuokliniai produkcijos etape. Taigi, žinoma, klausimų, išėjimo galia. Bet aš nežinau, jei ji leidžia jį padidinti. Matavimo padėtų.

Imtuvas dirba Gerai. Aš padariau "eksperimentas": su "namų" imtuvas pasodinti ir automobilio viduje, kuri LED produkcijos (kuri "buvo skaityti" draugas) Bandžiau perduoti su siųstuvu aprašyta pirmiau. Abu imtuvai, tai ir automobilio imtuvas veikia vienodai (~ 10m). Po to aš dar siųstuvo ( http://store.qkits.com/moreinfo.cfm/tx433 ) su šiuo vienu atstumas yra apie 50 metrų, ir tiek imtuvai dirba ok. Žinau, kad automobilis siųstuvų (RF Key) yra ne tokia galinga, ir beveik visi po 20m darbai. Mano prašymo priežastis yra naudoti radijo raktas vairuoti automobilio signalizacijos ir man reikia veikti iš "padoraus" atstumas. [Color = blue] 1 - Patikrinkite, ar jis veikia ne teisė dažnis [/color] dažnumas yra ok - RF Pagrindinės partijos mėginiais, ištirtus veikia taip pat. [Color = blue] 2 - Jei RF tranzistorius yra spinduolis rezistorius, sumažėja jo vertė (tai suteiks jums daugiau galios) [/color] Priimta ... atstumas yra toks pats ... Su 20k vietoj 47k, atstumas sumažėja! [Color = blue] 3 -. Tikrinti, ar imtuvas yra tuo pačiu dažnumu, [/color] Tai ... Taigi, tx buvo suprojektuoti veikti nuo mažo atstumo. Man reikia tik pakeisti jį "padorus" srityje, kuriai taikoma. Aš neturiu ideea ... Viskas, ką aš bandžiau nebuvo viltingas ...

Kaip aš paskelbtas anksčiau, patikrinkite, spinduolis rezistorius (ne bazę). Šis siųstuvas natūra paprastai turi 22Ω spinduolis rezistorius. Mažėjančios vertės bus padidinti galią.

Aš kartą šis rezistorius 20Ω ir ... nieko. Bet aš rasiu kažką įdomaus: Su paprastu išorės viela (34cm ilgio) sujungtas taške (žr. priedus) galios padidėjimas visiškai amaizing! Jei aš sumažinti šios antenos ilgis 17cm galia grįžti pradiniame blogas vertę. Bet ideeas? ____________________ Aš negaliu siųsti failus (upload Klaida: Nepavyko įkelti Priedas prie ./files-eboard/tx_6575.jpg.). Taškas "" aprašyta, yra schematiškai pridedamas pirmasis postas, tarp PCB antenos, R (kolektoriaus) = 56Ω ir kondensatorius su emiterio!

Akivaizdu, "problema" yra antena. Antena kaip ir nuotraukos (viena apversta!). Aš pridėjo serija induktoriaus (33nH) su antena (esant kolektoriaus) ... ji atrodo taip pat, nieko viltingas: cry:

sutinku biff44 taško, įlašinami keli nH padidinti galią ir spinduolis rezistorius 47K sumažėjimas 47. turėjau padaryti tą patį produktą, atstumas iki 12m.of Žinoma, turite sumažinti skylę PCBA.try daugiau ... ir jums bus sėkminga!

Antena yra svarbus klausimas. Jis tikriausiai buvo skirtos: 1) tinka tam tikroje (mažas) pakuotės dydį 2) atitinka radijo da ¾ niù išmetalų kiekio reikalavimus (kai suderinta, siuntimo galią generatorius) ne yra "per didelis". Jei antena yra mažesnis nei reikėtų, tai jis praranda spinduliuotės efektyvumą. Jūs galite žymiai padidinti raktas FOB tipas siųstuvas diapazoną), naudojant didelės antenos, pavyzdžiui, per ketvirtį bangos plakti b) įrašyti didelės įžeminimo plokštės antenos dirbti su c) didinti virpesių galios, arba pridėti galios stiprintuvo Tačiau, tikriausiai pažeidžia emisijos taisykles šalies, kurioje esate operacinės in

@ vincent_yuang spinduolis rezistorius 56Ω ir pagrindo rezistorius 47k. Aš kartą tiek 20Ω ir 20k ir aš pridėjo 33nH serijos su "originalas" antena (netoliese kolektoriaus) ir ... nieko! Jūs teisus, atstumas iki 12m. Man reikia apie 30-40m. Tu sakei [color = mėlyna ]"... turite sumažėjimas dėl PCBA ..."[/ spalva skylė]. Aš nesuprantu, ką reiškia (manau, kad PCBA reiškia PCB Antena ...): = sumažinti angų skaičių? Aš tai vietoj paprastos skylės VIaS (nėra kontakto tarp viršaus ir PCB apačioje? = Užpildyti kelis / visus esamus antenos VIaS? = Sumažinti linijos aspektas? Mačiau ant kito tipo nuotolinio (433MHz) (beveik identiški) iš automobilio allarm, mažesnių antena (beveik Dimensija kilpos pusę) tik ant PCB, kurie dirba maždaug 40m. ... Taigi yra įmanoma! @ biff44 [color = blue] "Tačiau, tikriausiai pažeidžia emisijos taisykles šalies, kurioje esate operacinės in" [/color] aš toli tai. Rumunijoje maks. galios pripažino šių prietaisų yra 10mW. iš "vidaus" prietaisų partiją, parduodami čia, kuri iki šios galios, ir ji veikia iki 100m. Ačiū!

pabandyti pridedamą ..., tai mano užsakovo projektą, gal jums naudinga.

antenos varža turi būti 50Ω ir 1 / 4 wavelengh dipole.it gali tiekti geriausius energijos ir geriausias kanalas stabilumą.

1 / 4 bangos ilgio Dvimiesčio!? Manau, norite pasakyti, monopolis, teisė?

Radau nuotolinio valdymo pultas (433.92MHz), kuris yra mažesnis PCB antena, ir ji veikia maždaug 50m. Aš nesuprantu, kaip šis siųstuvas turi daugiau galių nei mano originalus raktas FOB? I'm confused ... Kai kurios nuotraukos / schema pridedama:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back