rezonansinis dažnis diagrama

R

robismyname

Guest
Ar schema numato, kad rezonansinis dažnis filtras L'ai ir C's at 2.4GHz?

Jei taip, gali kas nors pasidalinti su manimi ryšį.Ir aš tikriausiai reikės padėti išmokti ja naudotis.

Valio klausimo nėra aišku, ...

Do u wanna know L'derinys s ir C yra už 2,4 g. .. filtrą?

Ar jūs tikrai rimtai svarsto, su atskirų pasyviųjų components@2.4 GHz dažnio filtras?Primygtinai pataria naudoti kai perdavimo linijos, kurių filtravimo struktūroms šiais dažniais, kaip mikrojuostelinių filtrus.

Aš tiesiog naudojamas 2.4GHz kaip pavyzdžiui, (blogas pavyzdys) - you cant hide nežinojimo.Aš tik klausinėjo apie diagramą, kad jums pasakys L'derinys s ir C yra už filtrą dažnis.Jei ne 2.4GHz tada tarkim 60MHz dažnio ar kokios prasmės.Karote jums sakė, kad atskirų Passives nėra gerai 2.4GHz, bet jūs niekada nepaaiškino, kodėl, aš norėčiau žinoti, kodėl sakei ką pasakė mokymosi tikslais.

Susitelkusius filtrą 2.4GHz galima padaryti, bet yra sudėtinga.Fringe
efects į L arba C paketas gali sukelti keistus rezultatus,
padaryti unuseful.Mažesnis Susitelkusius elementas pakete
yra 0402, ne tikrai.Tai bus visiškai kitoks
vertę, kai yra valdyba.

Susitelkusius L'ai nėra gerai aukštojo dažnio ...Kodėl?

Ir "L" didėja dažnio reaktyvios ...XL = L * Omega
Tačiau, kaip dažnai padidėja, dviejų sūkių indukcinės aliejaus talpa, pradeda dominuoti pilnutinė varža, taigi todėl veiksmingai Impedance sumažėjimas!Tai yra dėl to, kas vadinama savęs rezonanso indukcinės ...Įvairių modelių indukcinės turi būti analizuojama naudoti aukšto dažnio.

Taip pat, jei norite sužinoti diagramą, galite sukurti po vieną MATLAB.Jūs žinote formulė apskaičiuoti rezonansinis dažnis.Pradėti jei L = 1nH į 1H, ir apskaičiuoti atitinkamus Cs linijos.Sklypas jas gauti diagramą ...Lengviau padaryti, nei pasakė ...!!!

Linkėjimai,

Sidharth.B

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back