Rezistorius žeminančio etapo triukšmo VCO ..

H

haadi20

Guest
Turiu du tuningas skirtas įtampas varactors sureguliuoti LC-VCO. Aš pastebėjau, kad kai aš prijungti šiais mazgais per didelis rezistorius (~ 5k) su tiekimą ... mano imituoti fazinį triukšmą, suardo iki 5-6 dB, esant 1 MHz dažnio pokytis, palyginti su tuo atveju, kai i susisiekti mazgai tiesiogiai tiekia . Mano klausimas yra, ar svarbu naudoti šiuos rezistorių prijungimo mazgų išorinio maitinimo ...? ar mazgų gali būti tiesiogiai prijungtas prie obligacijų pagalvėlės ir pagalvėlės gali būti prijungtas prie išorinio tiekimo .... Antruoju atveju nepadės tiekimo svyravimas ir triukšmo įtakos VCO fazinį triukšmą ..? Kind regards

Įsitikinkite, kad rezistorius turės įtakos fazinį triukšmą, pabandykite pridėti kondensatorius į žemę, kad išfiltruoti kai kurių iš rezistorius aš nežinau, triukšmo, jei tai yra svarbu įgyvendinti šį, ar ne, bet manau, kad u įdiegti ją, kad šis kelias didelės varžos už RF signalo varactor tikrai tiekimo svyravimas turės įtakos taip ir reikia filtruoti supplu naudojant kai atsieti kepurės Khouly

varžai prisideda triukšmas, kurios buvo konvertuotos į fazinį triukšmą pagal am-fm perskaičiavimo

Aš parašė apie fazinį triukšmą straipsnis ... pirmiausia padengti fazinį triukšmą, kurį sukelia iš ciklo filtrai varžai tema. galite rasti jį į mano svetainę, jei norite pažiūrėti (rfdude.com - ant įrankiai / PLL analizė, taip pat susijęs su savo gyvenimo aprašymą taip manau). Gražūs supaprastintai ir nėra labai sunku sekti. Lance

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back