Req: Valdymo įtaisai, USB

G

gulson

Guest
Tai taip lengva kontroliuoti 8 prietaisų per Parallel kompiuterio prievadą, aš ieškau tos pačios USB, bet nuorodos į Freeware projektus, ir programinę įrangą jie yra laukiami:)

Nėra per daug būdų tai padaryti: (Vienas iš paprasčiausių variantų yra naudoti kažką panašaus FT232/FT245 iš FtdiC * IP ir sukurti tam tikrą paramą grandinę aplink juos (pvz., uosto praplėtimai).

Sveiki Philips taip pat turi PDIUSBD12 (ir D11) lustai, kad yra keletas pavyzdžių (pavyzdinis projektas) galima rasti jo svetainę su firmware ir sch ir langų tvarkyklę. (jis yra kucharską formatas)

Labas 7rots51, Ar galite rašykite ir Phi * IPS PDIUSBD11/D12 pavyzdžiai / Langai vairuotojo Nuorodos? Aš aplankė Philips svetainėje daug kartų ir dar buvau nepavyko rasti šiuos pavyzdžius. Beje, aš perskaičiau keletą dalykų apie USB įrenginiai ir atrodo, kad taikant FT * Aš lustai yra daug lengviau nei dirbti su PDI lustai. Nepaisant to, pastaroji yra šiek tiek lankstesnis.

Sveiki Gulson, atsiprašau, pamiršau, kad galėtumėte rašyti tai mano ankstesnį atsakymą. Galbūt jūs ieškote kažką panašaus: hxxp: / / www.codemercs.com / IOWarriorE.html Jūs galite rasti daugiau šių prietaisų čia: hxxp: / / www.lvr.com / usb.htm

[Quote = bogdanm] Beje, aš perskaičiau keletą dalykų apie USB įrenginiai ir atrodo, kad taikant FT * Aš lustai yra daug lengviau nei dirbti su PDI lustai. Nepaisant to, pastaroji yra šiek tiek lankstesnis. [/Quote] Tai bcause everey usbdevice poreikius vairuotojo FTDI tikrai geras vairuotojai jų įrenginiai. Jei padarote USB įrenginį, kuris yra comatible su HID spec visus 98 OS turi HID paramos įtraukti. Todėl ne pagal užsakymą vairuotojui reikia! Perjungti Portpins turėtų būti lengvai su HID prietaiso. usbman

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back