Relay susijusios problemos

S

seyyah

Guest
I'm kontroliuojantis keleto platintojų ir LED pagal pav.Visi jie drived pakeitė tranzistorių.Bet kai relė deenergized ar išjungtas, uostų pic kurios yra prijungtos prie lemputės nukris iki nulio trumpąją tada atsiranda 5V kartą.Kokie gali būti dėl šios priežasties?Anuliuoti?(Aš ne bandyti, ar ji iš naujo, ar ne, kol kas) ar ką kitą?Ir kaip galima išspręsti šią problemą?

Ar turite diodus lygiagrečiai relės ritės?Tai reikia nukreipti į ritė aplink save ir išsklaidys ritė atsparumo srovė.

Kad galėtų greičiau išjungti, naudojant Šotki diodas serijoje su diodas yra rekomenduojamas.jo skilimo įtampa priklauso nuo konstrukcijos, bet 5V atrodo vertinga 5V relės.
taip pat prijungti vairuotojo tranzistorius su uc uostų pagal rezistorius į kOhm diapazonas!

BEST!

Diodai yra prijungtas prie relės.Bet aš nesuprantu, kaip diodo padės šią problemą.Su Stabilitronas Manau, bus dar energiją relės ritės po jos išjungti.

Labas,

Ar jūsų relė yra apie tą patį elektros energijos tiekimo kaip savo PIC?Jei taip (5V), tai reiškia, kad ritės varža yra labai maža, srovė, tekanti per ji yra gana didelis.Kai relė vyksta ne, tai gali sukelti tam tikrą elektros energijos tiekimo linijos sutrikimas ir privesti Reset IPS.

Šiuo atveju sprendimas yra atskiras maitinimo Relay.

Kitą pusę, oser idėjos naudoti dabartinius Darlington buferiai pvz VNR 2xxx, arba galiausiai OPTOCOUPLER vairuoti Relay.Abiem atvejais, produkcijos uostų IPS mažiau stengtasi.

Aš Panašiai skambanti e atsiejimo problemą.
Ar jūs atlikote tinkamai Vcc ir GND maršrutą ir atsieti?

Bandžiau Stabilitronas pasiūlymas relės ir dideli kondensatoriai šaltiniai ir pic, bet neveikia.
Yra 3 skirtingų šaltinių bendroji žemės.Manau, kad mano dizainas nėra gera nuo žemės paviršiaus taško vaizdas.Bet aš bandė išspręsti šią problemą pridedant keletą naujų geležinkelio linijų ant žemės, naudodami kai kabelius.It didn't work.Gali būti ir negali padaryti labai gerai dar.Dodałem serijos reistors į relės, bet neveikia.Pakeičiau didoes iš platintojų ir rezistorių tranzistorinių bazes.Aš kontroliuojama POR ir BOR bitai ir parašė procedūra, kuri suteikia koks nors signalas (pagal mirksinčių LED), jeigu kuris nors iš šių bitų yra nulis pradžioje.Bet nieko neatsitiko.Aš taip pat įgyvendinti kitą įprastinę pradžioje, kurios rodo, kad iš naujo yra klaida ir jis dirbo ir pasėjo man, kad iš naujo.Valdikliai yra išjungtas.Aš prijungtas labai didelis kondensatorius į MCLR kaištis ir jis taip pat neveikia.Aš prijungtas kondensatorius lygiagrečiai su relės, bet neveikia.Bandžiau padaryti patikrinimą naudojant aliuminio popieriaus ji taip pat neveikia.

Labas

Hmmm, siūlės turi būti labai keistai ...

Pabandykite atjungti elektros tiekimo iš tų Relay IPS, pavyzdžiui, sujungiant Vcc punkto relės ritė su išorės energijos tiekimo Lab.Motyvai, žinoma, shoud būti sujungtos.

seyyah rašė:

Bandžiau Stabilitronas pasiūlymas relės ir dideli kondensatoriai šaltiniai ir pic, bet neveikia.

Pabandykite atjungti relės ritės ir žiūrėsime kas atsitiks, jei problema vis dar galima tada teisingai programinės įrangos, jei ne tada bandyti atskirti pic visiškai naudojant Photo ji paprasta, ne bendrą GND.

Mažos kondensatorius, taip pat jau yra prijungtas.Be relės nėra problema.Aš taip pat patikrino programą vėl ir vėl ....
Gerai, aš išspręsti problemą.Problema yra, kad kondensatorius, kurį aš prisijungti prie pic's mclr PIN yra labai arti žemės tranzistorių emiterio, diskus relės.Taigi galime sakyti, kad relė antžeminių geležinkelio turi įtakos pic's mclr PIN per kondensatorių, prijungta prie mclr PIN.Kai aš šią kondensatorius problema dingo.Bet man įdomu, kas gali sukelti šią problemą ar kas ten vyksta, kurie sukelia tokio įvykio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back