Relay įjungiamieji su įtampos kritimo ... kaip sustabdyti tai?

J

jojoe

Guest
Labas,
Aš įdiegta 12 voltų relės į automobilį, kad ateis, kai aš įjungti uždegimo .... ir relės veikia tik 5 sekundes, tada išjungė .... problema yra ta, kad kai aš paleisti variklį ir relės prasideda kitą 5 antrojo ciklo .... ir relė turi būti matyti Įtampos kritimo, kai variklis pradeda kaip rodyti.

Kaip aš galiu nutraukti šį vyksta?

Įsivaizduoju, kondensatorių, tai darbas, bet kai aš vietoj jo?

Į sveikatą.

Kas vyksta yra relės yra rodomi baterijos įtampos kritimo iki galimai 8 voltai kaip skriejikas automobilį.
Galbūt diferant Automobil relės gali dirbti, kai jūsų automobilio Engin veikia įtampa gali būti 14,5 voltų, tačiau sumažėjo iki 8 voltai, kai prasideda.
Aš dout kondensatorių padarys darbą.

labas,

Paprasta kondensatorius, turėtų daryti prijungtas tarp
12 prieš ir 0V jungtis su relės.
Tikslią reikšmę Jums išbandyti, kaip ji priklauso nuo to, kiek dabartinių ir relės faktiškai naudoja.

Siūlome Jums išbandyti 1000uf 25V Elektrolitinių kondensatorių - Maplins juos.
Jums gali reikėti pridėti kitą 1000uf lygiagrečiai jei ne laikykite relės pateiktų pakankamai ilgai.
Taip pat reikia, kad tilptų į diodas 1N4004 tipo teigiamas liniją su relės, tačiau prieš kondensatorių, kad įtampa saugomi ir dangteliai nėra nutekėjimo į variklio starterį.

Neievietojiet nors kitur, kad
12 prieš eilutė po diodas išskyrus dangtelius ir relės.Taip pat įsitikinkite, kad naudojate saugikliai kaip tinkama.

Tai turėtų veikti, tačiau reikia žinoti, kad kai išjungti, kad relė vis dar palaikykite 5-10 sekundžių, o dangteliai įvykdymo.

Ir dangteliai ir diodai turi būti Prijungiamas teisingą atvirkščiai - jei nesate tikras, grįžti ir uczynię diagramoje.

Labas,
@ Barrybear
Į relės aš naudoju yra automobilių relės ... tai Ford šildomas galinis langas relės, aš pakeisti laiko taip, kad jis veikia tik 5 sekundes.

@ Wp100

Thanks for the help ....

ir relės ateina su uždegimu .... po 5 sekundžių jis išjungė ... jeigu aš kondensatoriai
ir diodas, kaip rodo man prisiimti relė vis dar išjungti po 5 sekundžių kaip normalus ... ne ji?

Į sveikatą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back