relė notice Nauja paraiška naujo pic mikrovaldiklis

A

abilashjoseph

Guest
Sveiki, aš esu mikrokontrolerów grandinę, relės, mano grandinės GND ir neutralus trumpuoju, problema yra tai, kad duomenų valdytojas yra atstatomas, kai relė išjungti, relė perjungia 230VAC, kas yra priežastis, bet išvengti, tai grandinė? prašome padėti man. ačiū iš anksto ..

HI Įdėkite diodas per relės ritė!. --------------------------------------------- + | | D | __ | __ / \ | ____ | relės ritė. | | | ---- | ________ Microcontroller

Pone, thank u, aš jau naudojo uln2003 relės tvarkyklę. ir taip pat i išbandyti diodas visoje relės ritė, ta pati problema egzistuoja. ir i naudoti 100uF electroletic kondensatorius, skersai ritės.

rašyti savo schematiškai čia, kaip GIF paveikslėlio!

tai dažna problema, pirmiausia naudoti nemokamai Wheeling diodas 2003 m. pin9, tas pats kaip relės + V), ir dont pamiršti paskelbti visą inused prievadą (aš įdėti, visą inused uosto išėjimo ir žemos), ir dangtelis 0,1 šalia V + pic

Hi Friend I turi tą pačią problemą su PIC12F683 į praeitį. Norėdami išspręsti šią problemą Įdėkite vieną 0.1uF kondensatorius ir vienas "220uf/16V elektrolitų kondensatorius " lygiagrečios tarp Vcc pin ir GND Kaisčiai Microcontroller. PCB takelis tarp kondensatoriaus ir smeigtuko išlaikyti kiek įmanoma trumpesnis. Antrasis sprendimas. Izoliuoti estafetę iš Microcontroller naudojant PC817 optoisolator. Izoliuoti Microcontroller VCC ir relės ritė tiekimą. Tikimės, kad tai padės jums. Shyam

pabandykite įdėti nedidelis kondensatorius per relę, aš dalykas norite pereiti kintamosios voltų, pabandykite pereiti Nulinio lygio kirtimo

naudojant optronai ir atskirų tiekimo išspręsti šią problemą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back