Reikia suprojektuoti ir pagaminti PCB

B

Bob_C

Guest
Sveiki, man reikia suprojektuoti ir pagaminti PCB. Pradiniai kiekiai bus iki 20 per mėnesį maždaug tris mėnesius. Po to skaičiai didės. Prašome PM daugiau informacijos. Bobas

Hello Bob_C, tai leiskite man žinoti savo reikalavimą PCB Design. Mes Daugiasluoksnės High Speed ​​valdybos projektavimas. Signalas vientisumo klausimai yra pasirūpinta. : D Jūs galite kreiptis į mane per PM. Ačiū.

mes specializuojasi darbo su užsienio šalių bendrovėms, kurios atrodo plikas spausdintinės plokštės. Mes galime pateikti PCB produktai taip: * prototipas PCB / Greitai pasukti PCB * mažos apimties PCB * Specialus PCB * FPCB Dėl išsamesnės informacijos apsilankykite mūsų svetainėje http://www.samway.net.cn/ , mes galime būti PCB gamyba rėmėjas kadencijos laiko kritiška,, kainos ir kokybės, jei jūsų įmonė turi dėl vykdomų projektų ir pradėti naują projektą ir nori OEM Tolimųjų Rytų Azijoje ir mes atsiųsime Jums mūsų prodcution technologijos dokumentas jei atsakyti, todėl, jei turite, bet kuri suinteresuota pagimdė pcb bendradarbiauti su Jumis, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. ysend savo gerber.file, kai baigsite savo artwork.You gali susisiekti su Jeff

Sveiki, Jūs galite aplankyti ww.fab-9.com, jis gali atitiko jūsų reikalauti. Ačiū

turime dizaino namas ... pls siųsti savo reikalavimus .... kaina bus pigiausias

Dear Madam / Sir, Mes esame didelė PCB kompanija Kinijoje, ir mes rašome išreikšti savo norą sukurti ilgalaikis ir abipusiai naudingas verslo partnerystės su jumis ateityje. Mes praėjo ISO9001: 2000 ir UL, ir turi pažangias gamybos ir bandymo įrangos ir technikos. Mes tikimės, kad jūsų veiksmingas užsakomųjų paslaugų. Mes galime pateikti mūsų aukštos kokybės PCB / PCBA geros kainos, taip pat paslaugos, kuri bus naudinga jums sumažinti savo išlaidas ir plėsti savo verslo sritį. Tikiuosi bendradarbiauti su jumis. Pagarbiai, Dina [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] Sveiki galite Visite http://www.pcb-chinese.com/ [/ url ] ir susisiekti su manimi [email] sales03@pcbzb.com [/email]

Hi Bob Mes, FlyPCB, Kinija PCB tiekimą bendrovė daugiausia susiduria su užsienio šalių klientams. Mūsų produkcijos apima šiuos dokumentus: * mažų prototipas * Mišios tomas * HDI ir palaidotas, aklųjų lentos * Kai kurie iš specialaus aliuminio, keramikos plokštės Daugiau informacijos, pabandykite http://www.flypcb.com [/ url ]

Gerbiamasis: Aš ma PCB ir FPC vieno langelio "paslauga darbuotojas iš Kinijos, tikiuosi, kad aš galiu jums padėti jūsų verslui Nuoširdžiausi linkėjimai!

aš galiu jums padėti.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas 11:56 ---------- Ankstesnis po 11:53 ----------</span></span>
jei jūsų PCB labai paprasta, galiu nemokamai jums.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- Pranešimas Parašytas 11:58 ---------- Ankstesnis po 11:56 ----------[/DYDIS] [/color] mano el .... tuzhiquan @ 126.com tuzhiquan@gmail.com tuzhiquan@hotmail.com [color = "Silver"] [size = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas 12:03 ---------- Ankstesnis pranešimas 11:58 ----------</span></span>
aš naudoju programinė įranga pagalvėlės ir kadencijų. mano exprience aštuonerius metus.

Sveiki, man reikia suprojektuoti ir pagaminti PCB. Pradiniai kiekiai bus iki 20 per mėnesį maždaug tris mėnesius. Po to skaičiai didės. Prašome PM daugiau informacijos. Bobas
Wintak grandynams specializuojasi gaminti didelio tikslumo ir patikimumo 2-24 sluoksnių PCB, įskaitant HDI, aliuminio grandinių, aukšto dažnio plokščių, sunkiojo vario storio aukso, ir tt Mums buvo sertifikuota pagal UL, ISO9001: 2000, ISO 14001 ir TS16949

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas 01:02 ---------- Ankstesnis po 00:56 ----------</span></span>
Tai Carson.Xi iš Wintak grandynams Technology Co, Ltd - viena iš labiausiai patyrusių PCB gamintojai Pietų Kinijos. Prašome susisiekti su manimi! carson.xi (at) wintakpcb.com

Mes PCB dizaino namas. Mes turime patirties desgin daugiasluoksnės PCB fokusavimo signalo, gamintojas, surinkimo suvaržymų. Susisiekite su mumis [el.pašto adresas] macroPCBs@gmail.com [/email]

Mano vardas yra Bill ir iš pasaulinio dizaino TECH ELECTRONICS CO, LTD Kinija, tiekėjas PCB ir PCBA (OEM, ODM). Mes turime 2 PCB augalų, 1 SMT augalų ir 2 namų dizaino. 1) 2 plokščių elektrinės gali pagaminti 500.000 kvadratinių pėdų 2-12 sluoksniai su 4 mln ženklas ruošiniai ir gamyba 0,2 mm apertūros. 2) 1 SMT augalų, 4 didelės spartos gamybos linijas kasdien galia: 1.6 milijonai žetonų, yra suderinama su 0402 ir BGA pacakge šeimų įvairiose didelio tikslumo mikro komponentų. 3) projektavimo namų R & D komanda turi 3 gydytojai, 8 meistrų, 28 bakalauro ir 5 Junior koledžų. Viltis gali rasti būdą, kaip bendradarbiauti su Jumis. Bet kurį klausimą, Please let me know. B.regards Bill-Xu (p.) Pardavimų vadybininkas PASAULIO DIZAINO Tech Electronics Co, Ltd Pridėti: No.8309, 3F, Programinė įranga parkas, 16 Changjiang Road, New District, Wuxi, Jiangsu, Kinija. Tel :0086-510-81815570-8003 Faksas :0086-510-85.215.510 M / P :0086-13814217566 E-mail: bill@globaldesigntech.com Http: / / www.globaldesigntech.com./

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back