Reikia stačiakampės bangos signalo generavimo su PIC16F84 prašome skubiai!

A

ahmad_abdulghany

Guest
Hello all
Aš ne prfect IPS vartotojo, aš tai prieš vienerius metus į projektą, tačiau ji ilgai ..

Dabar norėčiau padaryti maždaug paprastesnis dalykas, tačiau neturite laiko tiesų atliekų jame ..Norėčiau paskambinti į atsitiktinių skaičių generatorius kintama bitų perdavimo greitisAš galiu apibūdinti jo trumpą taip:

- Jis sukuria bet atsitiktinė bitų viename Kaisčiai bet uostą.
- Aš galiu pakeisti (arba pasirinkti) tarp skirtingų bitų normas per išorės dalykas (pvz., mygtukas, manau tai bus gera ir paprasta, kiekvienas stumti turėtų pereiti į kitą diapazoną)
- Lazdą dėl apimties, normalioji NRZ impulsai kintamos widthes priklausomai nuo pasirinkto kurso.
- Diapazonai: 3kb / s iki 13kb / s su žingsniu kb / s (10 diapazonuose ty nuskaityti per visą spektrą, reikia paspausti mygtukas 10 kartų)
- Aš norėčiau, jei ir gali rodyti viską, kas man, už kurią diapazonas Aš dirbu net lemputės (pvz.: naudojant 4 lemputės rodyti skaičius pasirinktas sritis dvejetainiai)
- Man reikia kad būtų galima jį naudoti IPS 16F84A, nes aš neturiu kito IPS insteed tai.
- Man reikia labai skubiai!ir labai greitai!Tai nėra projektas, bet ir būtina jį paleisti RD skaitmeninių duomenų ryšį, ir aš pavargau nuo 555, XOR, D-FS ir registrų atsitiktinių skaičių generatorių!labai varginančių ir sudėtinga kurti ir pritaikyti, todėl maniau, kad vynai bus lengviau!

Atkreipkite dėmesį, kad aš neturiu jokių C ar PAGRINDINIS kompiliatoriuose, aš mano paskutinio projektas surinkimo,

Prašome, jei negalite suprantami nieko, tai paklausti apie tai ir aš paaiškinti, tačiau nepalikite po w / o atsakymas!jokio atsakymo gali padėti man tiek daug!

Jei kas nors gali padėti man šią problemą netgi todėl man ir bus labai dėkingi!

Thanks a lot in advance,
Ahmad,
Paskutinį kartą redagavo ahmad_abdulghany 02 Kov 2006 1:07; edited 1 kartą iš viso

Manau jūsų didžiausia problema yra generuoti atsitiktinius numerius ir galite naudoti kitą kontrolierius taip pat IPS pateikti kintamo dažnio patiko PIC 16F877
dėl atsitiktinių skaičių generavimas pabandyti pakeisti savo kursą Senis ir propability
--- Padėti ir

Norėdami išsiaiškinti, Mano tikslas nėra tiksliai atlikti vieną bitų pločio atsitiktinių skaičių generavimas, tačiau kurti net prepeated signalo netolygiam poveikiui konfigūracijos, pvz 101101011010001010100100101110101001010101100 (bet pakankamai ilgai, ilgis), tada pakartokite šį srautą vėl begalinis laiko. .Aš accet kad atsitiktinių skaičių

taigi, manau 16F84 visiškai pakanka atlikti tokias užduotis ..

ir tai nėra svarbu žinoti, ką nors statistikos ir Tikimybių ..

Tikiuosi, kad jis dabar aiškus ..
Ačiū už pagalbą, bet man vis dar nebuvo išspręsta it!
Vis dar reikia pagalbos, prašome,
Ahmad,

Pirmasis, ką reikia padaryti, kad tai lengviau apie save yra Nulemta
ir C kompiliatorių kaip nemokamai F84 versiją rasite čia:

h ** p: / / www.hitech.com.au/

Atrodo, tikrai reikia kartoti dvejetainius bitų srauto kintamojo laikotarpį.
Jei tai tiesa, galite nustatyti tinkamą rodiklį (-ai) - pvz.: 32 bitų visumą,
užpildyti ją (ar jų) su modelio, kad tu nori, ir pamaininį jį į uosto pin, remiantis šiuo metu pasirinktos bitų laikotarpį.Yra pavyzdys kodo C viso
Internetas, rodantis, kaip perkelti ir bandymų, rašyti į uostus,
ir tt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back