Reikia skubiai vadovas VCS-MX, SOC encounter, PrimeTime

R

rizalafande

Guest
Labas,
Man skubiai reikia vadovą, kuris gali aprašyti žingsnis po žingsnio = Kaip naudotis VCS-MX, SOC encounter ir PrimeTime PRIMEPOWER ir programinės įrangos.Many thanks.

rizalafande rašė:

Labas,

Man skubiai reikia vadovą, kuris gali aprašyti žingsnis po žingsnio = Kaip naudotis VCS-MX, SOC encounter ir PrimeTime PRIMEPOWER ir programinės įrangos.
Many thanks.

HI
Turiu žiūrimiausiu laiku ir VCS vartotojo vadovuose.

Jei parengti daugiau apie savo srautą, kas DTL ir tt Mes galime nusiųsti darbo pavyzdžiui, ir net Tutorial

Ajeetha
www.noveldv.com

Jei parengti daugiau apie savo srautą, kas DTL ir tt Mes galime nusiųsti darbo pavyzdžiui, ir net Tutorial
======================================
Actaully, I'm pradedate naudoti tuos įrankius.Anyway, mano pradinį planą, ištirti įrankius naudoti paprasta grandinė, pavyzdžiui, 8-bit ripple atlikti padidinimas.Ką aš planuoju padaryti tai, kad:
1.Dizainas grandinės naudojant VHDL į nedit
2.Pradėti modeliavimo naudojant VCS-MX
3.Pradėti sintezė naudojant Dizainas Kompiliatorius
4.Vėl paleisti VCS-MX
5.Pradėti SOC encounter už vietą ir maršrutą
6.Vėl paleisti VCS-MX
7.Vykdyti dėl laiko ir energijos PrimeTime analizė

Tuo metu aš net nežinau, kaip taikyti VCS-MX.Jei galėtumėte man padėti teikiant Pamokos apie tai, kaip naudoti šiuos įrankius, tai yra daugiau nei sveikintinas.
Ačiū.

mano el Pridėti: r.cheismail (at) yahoo.com
-Rizal -Skelbimas po 2 minučių:Hi Deepu,
Ar galėtumėte man atsiųsti PrimeTime ir VCS Instrukcija per mano pašto Pridėti r.cheismail (at) yahoo.com.
Many thanks.

-Rizal-[/ img] [/ quote]

Gal esate studentas bando mokytis visą ASIC srautas One Shot?Jei taip, aš rekomenduoju Jums pasikonsultuoti su savo Lab vadovai / Tutorials.Norėdami pradėti darbą su VCS MX tai tikrai paprasta padaryti:

vhdlan file.vhdl
VCS-debug_all <top_entity>
. / simv-r-l log_file

Sėkmės
Ajeetha, CVC
www.noveldv.com

Yup, tikrai esu doktorantas, tačiau, deja, kad asmuo geriau žinoti apie programinės įrangos paliko universitetą.Jie net neturi Lab vadovai.Taigi, tai mano malonumas, jei galėtumėte atsiųsti Links pamoka apie tai, kaip paleisti į VHDL dizainas modeliavimas.Tikrai vertiname jūsų padeda.
-Rizal -

Labas.tai VCS rankinis

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=830320 # 830.320

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back