Reikia savo pasiūlymą dėl 3D

S

saravan

Guest
Hi all,

Aš naujokas šioje forrum.per paskutinius 2 mėnesius aš darbo IE3D dėl projektavimas ir imitavimas plokščių induktoriaus ir aš gamybos įrenginio pernelyg.

Noriu sužinoti, kodėl simuliatorius atsižvelgiant tiek daug laiko imituoti mano dizaino aukštojo dažnio sulieti.

Aš painiavos, ar dizainas yra neteisinga ar ką nors kita.

Prašau duoti man pasiūlymus.

Thanks in advance.

Sveiki, Saravan:

Daugumai spiralės struktūros, IE3D yra iš tiesų labai greitai palyginti su kitais
J. simuliatoriai.Tačiau aš norėčiau pasiūlyti jums akių struktūrą baudos pakankamai ji.Taisyklė sako, kad jūs turėtumėte akių vidinis labiausiai segmentas (darant prielaidą, stačiakampė su 4 segmentus už kiekvieną semestrą) būti sujungti į 2 ląstelėse.A spiralės induktoriaus paprastai yra daugiau informacijos.Gali būti daug VIaS ir kelių sluoksnių.Jei ne bandykite sumažinti nuimkite būtina išsamiai, problema gali būti milžiniškas.Galite siųsti man į failą Jian (at) zeland.com ir aš galiu bandyti padėti jums jį.Linkėjimai.

Max Saravan:

Gal tiesiog reikia bandyti kitą simuliatorius.Du mėnesiai yra daug laiko prarasti Kovos su programinės įrangos.Jūsų laiko greičiausiai mokėti už didžiąją dalį programų išlaidų.

Apie plokščių pusėje norėčiau rekomenduoti peržiūrite ADS Momentum ar Sonet.Mano nuomone (ir tai tik nuomonė) IE3D neturi didelio pranašumo prieš vieną iš šių.Bent tai yra gera idėja, ir jūs patys, jei turite geriausia priemonė šiam darbui.Abi Sonet ir Momentum dabar galite padaryti storio metalo kartais mados pakankamai šiai programai.

Apie 3D pusėje,
galite HFSS arba CST Microwave Studio.Tačiau, jei jūs turite susidurti su labai plonas oksido sluoksnis, tada jums pasilikti su plokščiu
J. sprendimų; visiškai 3D solvers daug problemų, susijusių su labai plona dielektrinius sluoksnius puslaidininkių modeliavimas.

- Max

Sveiki, Saravan: Jei norite, kad būtų galima išspręsti spiralės problemos lengviau, aš rekomenduojame išbandyti mūsų IE3D Specialusis Srauto Edition su Automatiniai GDSII į IE3D srautai (AGIF).AGIF galima automatizuoti modelį sukurti automatiškai GDSII failą.Jis gali net partijos modeliavimas tiesiogiai iš rinkinio GDSII failus tuo pačiu sluoksnį konfigūraciją.AGIF yra dizaino srautas didelių pusiau dirigentas bendrovių ir jie gauna labai gerus rezultatus (ir tikslumas ir efektyvumas).AGIF laikinai leido visiems IE3D vartotojams.AGIF bus galima Cadence Virtuoso ir Cadence Allegro labai greitai automatinio modelio kūrimą ir modeliavimo.Ačiū!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back