reikia savo komentarą ABT iš antenos rezultatas

S

sameerccs11

Guest
Sveiki im Sameer kaip jiems naujas pasaulis mikrojuostelinių antenos todėl šių dienų jiems projektavimas mikrojuostelinių antenos naudojant Ie3d. ir aš turiu sukurti mikrojuostelinių antena. Tai iš esmės yra sukrauti pleistras antena. ir oro tarpas naudojamas tarp antennas.as jiems padidinti oro tarpo srautą ir pelnas taip pat didėja. galutinis rezultatas im getting yra tokie: - dažnių juostos plotis = 0,55 GHz arba 25% pelnas yra 8 dbi antena efektyvumą ir radiacinę eff = 85% pelno nuostolio =- 18 dB plz kas nors pasakys šie rezultatai yra geri rezultatai ar ji reikia daugiau dirbti . ačiū dėl Sameer

Hi WLAN 2.4GHz taikymo jūsų rezultatas geras ir pakankamai

Hi WLAN 2.4GHz taikymo jūsų rezultatas geras ir pakankamai
jei mano rezultatas yra pakankamai geras, galiu siųsti šią anteną publich kokiame nors tarptautiniame žurnale.

Hi elnias už ISI žurnalas u pirmasis padaryti tam tikrą darbą 1 - U turėtų pateikti naujų antena su atskira proprieties daugiau nei kitų darbų, ir neturėtų būti kopija 2 - u turėtų duoti skaitinis metodas projektavimo ar daro eksperimentinis darbas jūsų antena i tai U rezultatas pakankamai 2.4GHz taikymo

Hi elnias už ISI žurnalas u pirmasis padaryti tam tikrą darbą 1 - U turėtų pateikti naujų antena su atskira proprieties daugiau nei kitų darbų, ir neturėtų būti kopija 2 - u turėtų duoti skaitinis metodas projektavimo ar daro eksperimentinis darbas, jūsų antena i tai u rezultatas pakankamai 2.4GHz taikymo
Sveiki, thanx for jūsų atsakymas i pasakys, ką aš padariau mano darbas. Tiesą sakant, aš paėmė iš pleistro aspektą vienas nuo kito popieriaus ir darbas it.i parodė, kad 1. aš paėmė vieną pleistrą ir tada įdėti kitą pleistrą toje pačioje dimensija (MVA) bei tarp 2 pleistre oro tarpas yra. kaip jiems padidinti oro tarpo padidėjimas ir antenos pralaidumo ir net iki tam tikrų oro tarpas (16mm) pralaidumą ir pelnas nustojo didėja. taigi galutinis rezultatas gavau rezonansinis dažnis 2GHz su-18db grįžtamųjų nuostolių dažnių juostos plotis yra 0,55 GHz arba 25% padidėjimas yra 8dbi efektyvumas yra 84%, todėl tiesiog noriu žinoti, šis darbas yra unikalus ir šie rezultatas geras siųsti žurnalą. faktiškai jiems naujas ir mikrojuostelinių antenos pasaulyje todėl visada turi tiek daug abejonių. brangusis gali Turiu UR el pridėti, jei u dont mind. Dėl Sameer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back