reikia pigaus ilgam gyvenimo Varikliai!

E

eltonjohn

Guest
Man buvo ant telefono valandas ieško pigaus Brushless DC varikliu
kiek jie nori per daug pinigų .. specifikacija yra 15k rpm 12 V įtampai ir ne mažiau kaip 20.000 valandų .. gyvenimoOkm šį rytą jis įvyko man, kad kompiuteris gerbėjai paleisti beveik tho tų specifikacijų ir jų gyvenimas paprastai yra 40.000 valandų bent.!
kodėl naudoti pagrindiniais konstrukcijos šių MOTORS ..bet kaip jį kontroliuoti, tiksliau netoli kilpa grandinė?

Iki Fortune savo projekto pobūdis suteikia man kainuoja 8 impulsų per apsisukimą Encoder ..Dabar man reikia tik paprastos konstrukcijos kontroliuoti greitį accuratly dėl tų MOTORS ..Bet kuri institucija žino, jeigu yra projektas, kad tai padarė?

Manau tai sugalvojo, bet aš vis tiek dalis.Jei turite galią rotoriaus galite dėti infraraudonųjų spindulių diodas nukreipta žemyn (link Statoriai).ji maitina Sawtooth signalų generatorius (arba mano atveju IPS witha trensistor ir kondensatorius) dažnis turi būti lygus kaip norim RPSecond.Apie Statoriai, susiduria su veiklos kryptimis diodas dedamas IR tranzistorius (naudojamas kaip photoresistor) Be kontrolės (lovio kai Aditional dalys) galios lygį kompiuterių Energijos maitinimo bloko (su negalia vidaus saugumą yra suteikti daugiau produkcijos svyravimus) Kad ruožtu galių varikliu.
Kiekvieną kartą, kai rotoriaus daro revoliucija IR tr."atitinka" IR diodas ir "mato", ypač atsižvelgiant lygis iš jo.Tai apšvietimo lygį nustato, kiek įtampos impulsų galia siunčia atgal į varikliais (pavyzdžiui, 4 voltai) Kitame revoliucija diodas & tr.vėl susitikti ir jei signalo lygis yra toks pat tai reiškia, kad RPSEC.yra suderinta su Sawtooth signalas thet "kanalai" diodas, ir atsiliepimai įtampa išlieka tokia pati.Jei rotoriaus greitis Viršytas thet iš Sawtooth Freq.gener.IR tr.nemato šviesos diodas aukštesnio lygio ir automatiškai decreaces įtampos varikliu.Jei greitis sumažėjo, ji mato mažesnį apšvietimo lygį ir siunčia daugiau įtampos varikliu.Jis taip pat gali būti atliekamas su visomis Statoriai elektronika, IR diodas ir tranzistorius IR susiduria mažas veidrodis priklijuotas prie rotoriaus.

ir ką jūs apibrėžtumėte yra tas pats, kaip PLL, bet insted kvadratinių signalą naudodami sawtoth ir padaryti etapas comparaison ..Aš pradėjau daryti, kad, naudojant 74HCT4046 su reguliariais brush motorinių ..Dabar aš noriu, kad į uostą Brushless DC varikliu ..norėčiau naudoti tam PID .. turiu 2 idėjos jau mano protas natūra
Vienas iš jų yra paversti impulsus į nuolatinę įtampą ir taikyti ją analoginis PID ..
Radau gražus ir pigiuose tachometras lustas fron nacionalinių priemonių LM2907, .. bet ne SPICE modeliai. Šįryt radau Rusų vaikinas, kad padariau tai!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back