Reikia patarti IPS programuotojas

N

news

Guest
Ostatnio pojawiły się przecieki o wersji Windows Mobile 6.6 - czymś pomiędzy obecną linią, a przyszłym, w dużej mierze zrywającym z dotychczasową spuścizną, mobilnym systemem operacyjnym z cyferką 7. Wiadomo, że rzecz się opóźni...

Read more...

Naudojama programa PIC grandinės su senas geras Tait serijos programuotojas prijungtas lygiagrečiai uosto ir naudojant ICProg1.05a. Tai, atrodo, negali dirbti su Xp/AMD2200. Taigi, aš ieškau mažas dizainas, kurį galima programuoti PIC grandinės ir taip pat dirba su Icprog ir XP. Jis turėtų būti patikimas programuotojas. Negalima kaip JDM, nes tai nėra programa visada sėkmingai. Bet patarimų! Ačiū.

Sveiki, Galite naudoti Propic XP On http://www.propic2.com/ download sekciją galite rasti programinės įrangos schema ir PCB projektavimas

Hi friend Išbandykite šį, eikite ic prog tinklalapį ir atsisiųskite tvarkyklės failas leidžia Win2000 vairuotojas naudoti parinktį baras ir tada misc ir kad Win 2000 vairuotojo būti, kad vairuotojas yra tame pačiame kataloge, kur yra IC-Prog nustatyti jūsų problema išspręsti dėl kvepalų

Ačiū už Jūsų greitą atsakymą. Appreciate it. Kvepalų, kad apgauti. Dabar ji puikiai veikia su XP. Aš natūra Serial Tait programuotojas, nes jis yra mažiausias patikimesnis projektavimas, aš žinau. Ar man atrodo labai kvaila dabar? Tai buvo taip paprasta. . . Dar kartą ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back