reikia patarimo infraraudonųjų spindulių jutiklis.

B

belax

Guest
Noriu sukurti aktyvūs infraraudonųjų spindulių jutiklis, kuris turėtų nustatyti objekto buvimą bent 4 m atstumu.
Turėjau patirties darant tokius davikliai su viena infraraudonųjų spindulių diodas ir vienas imtuvas TSOP1738.Jis naudoja nuo objekto atspindys (kai objektas yra priešais spinduolis imtuvas gauna signalus ir matau jį).Bet ji dirbo gerai, atstumas ne didesnis kaip 1,2 metrų.
Tačiau sutikau tokia problema, kad kai aš padidinti diodų galia, imtuvas pradeda aptikti signalą net jei niekas prieš jį.
Taigi aš prašau bet naudingų patarimų, kaip padaryti tokius detektoriumi didesnį atstumą.Net 3 metrų bus ok.

I really need your help.Ačiū.

reikia pradėti galvoti apie kitu būdu meassurring atstumai ...Mano openion svyruoja ower 1,5 metrų nėra meassurable šiuo būdu.Gal jei naudojate som IR lempa, ar reikia bandyti kažką daugiau efective, nors gali būti, kad nuo kai kurių duomenų Naujausi (Sonar)

Labas

Stenkitės naudoti ultragarso emmitter ir imtuvas.

taip pat jūsų atveju galite bandyti pakeisti iki rezistorius naudojamas su jūsų imtuvas traukti

Salam
Hossam Alzomor

galite naudoti su TV nuotolinio kodo galimybe.
ar darbas atitinka follwer robotas jutiklis ką jums reikia padaryti kai kuriuos pakeitimus

Dėkoju už jūsų atsakymus.

Apie Ultragarsinė: turėjau patirties su jais.Mano žinios man sako, kad tokio atstumo jie turės maždaug 65 mm dydžio.Ar gali man negerai.

Norėdami zememerack: Kas IrLamp galite rekomenduoti, kuris nėra labai didelis dydis.Jei galiu naudoti daugiau nei vieną IRLEd jis bus toks pats?

Pat, ar kas nors bando naudoti lęšius priešais imtuvo?Jei taip, kokie lęšius ir kaip jie geriau viskas?
Kas bus jei vietoj vienos IRLEd aš naudoti daugiau?

Kokios kitos IR aktyvus metodas (ar kitų imtuvas mikroschemos) galite rekomenduoti man naudoti tai?
Ar kas nors manoma IR-lazerio diodai?Aš niekada naudojo juos, todėl nieko nežinau apie juos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back