I
INS-ANI
Guest
Sveiki guru, aš turiu keletą klausimų dėl šio scenarijaus darbo perspektyvas. čia yra keletas mano klausimus: 1) Kaip turi darbo rinka EEK grads Indija. Kas yra ECE laukai, kurie dar samdantys? 2) Čia yra trumpas profilis savo veiklą iki šiol, kad yra 3 metai, jei mano inžinerija. AKADEMINĖS STUDIJOS * Vienas mėnuo sertifikatas kursai / tinklo valdymo mokymas iš Ijjim-C. * Įterptųjų sistemų ir VLSI sertifikatas pagrįstas robotų. * Seminaras virtualių mašinų. * Seminaras bevielio tinklo saugumo. * Programavimo įgūdžių C * Šiuo metu daro-E & TC (trečius metus) nuo Puna universiteto. * Dviejų mėnesių kursas / Mokymas: išankstinis kursas didelės spartos PCB dizainas straipsnio Norėdami pradėti kursą per savaitę) Ne AKADEMINĖS STUDIJOS * pirmąją vietą valstybinio lygio kolegijoje viktorinos nugalėtojas. * Dalyvavimas daugiau nei 4 didelių robotų atveju. * Veikė kaip Organizuojančioji valstybė robotų seminare mano kolegijoje. Veikdama kaip rėmimo valdytoju už mano kolegijos techfest,,. * Gera komunikacija įgūdžių. * Aktyvus narys koledžo studentų bendruomenė mano kolegija. ----------------------------------- Man reikia jūsų patarimų, jei ir kai šis profilis yra tinkamas elektronikos pramonės? Aš taip pat reikia patarimo, jei man reikia pagerinti savo skils, arba dirbti nauju? Aš būsiu labai dėkingas už jūsų komentarus, nes tai padės man formuoti savo profilio dar vienerius metus.