Reikia pasiūlymų dėl šio modelio atitikimo

S

SP24

Guest
Aš stengiuosi, kad atitiktų N-MOS diff pora (10 pirštai kiekvienoje) į šią schemą,

ABABABABAB
sdsdsdsdsdsdsdsdsdsd

BABABABABA
sdsdsdsdsdsdsdsdsdsd

Ar tai teisingas būdas atitikimas?ar man reikia keisti tarptautiniu susitarimas?
Pareikšti savo nuomonę.

Toks išdėstymas bus gerai.Jūs taip pat pakaitinį SD DS, bet tinkančių tekstai sako, kad viena pakartoti pavyzdžiui siūlo geriau suderinti nei bet orientacijos kaita.

Pavyzdžiui, jei yra LDD kampu implantą, kintamoji kryptis bus atitikimo blogiau, nes kai prietaisai bus gauti LDD giliau nei kiti.Vėlgi, jei vienodo skaičiaus "ir" B "turi įtakos taip pat reikia išplauti, - bet saugiausia taisyklė yra tik pakartoti vieno atvejo tos pačios orientacijos.

Bet jei aš vietoj tranzistorių, taip (šaltinis)-A (nutekėjimas) (nutekėjimas)-B-(šaltinis) dabartinis plauks į priešingą direction.So pajutau organizuojant juos Šaltinis nutekėjimo šaltinis nutekėjimas better.correct mane, jei I am wrong

Dėl DIF poros Norėčiau kirsti pora vartai.

Abeba | BABAB
X

BABAB | Abeba

ARBA

AAAAA | BBBBB
X
BBBBB | AAAAA-------------------------------------------------- ------------------------------

Aš stengiuosi, kad atitiktų N-MOS diff pora (10 pirštai kiekvienoje) į šią schemą,

ABABABABAB
sdsdsdsdsdsdsdsdsdsd

BABABABABA
sdsdsdsdsdsdsdsdsdsd

Jūs galite susisiekti su komponentas inžinieriai per svetainę beganto.com dėl problemos sprendimo.

Esu tikras, kad gausite tirpalą.Don't let me know jeigu jums reikia ko nors daugiau.

SP24 rašė:

Aš stengiuosi, kad atitiktų N-MOS diff pora (10 pirštai kiekvienoje) į šią schemą,ABABABABAB

sdsdsdsdsdsdsdsdsdsdBABABABABA

sdsdsdsdsdsdsdsdsdsdAr tai teisingas būdas atitikimas?
ar man reikia keisti tarptautiniu susitarimas?

Pareikšti savo nuomonę.

Kvadrato ar kubo nuolydžiai?Aš niekada girdėjusi apie tokius visose Fabs aš naudoju dalykas.Ar turite kokių nors patikimų informaciją arba nuorodą?Tai tipo skamba kaip kažkas tyrimų projektą, o ne didelį poveikį matote gamybos IC's.

Koks procentas viso variacijos oksido storis gali būti tiksliai sumodeliuotas taip, kad antra profilis, pavyzdžiui, kvadrato ar kubo?

Apšviesti mane, jei galėtumėte.

O berniukams, nepamirškite, kad NWELL kraštas yra pakankamai toli.Mažiau nei 10um turės 10mV diapazonas poveikis.

Iš naujesnių procesų mačiau plokštelių platinimą, kurios yra labiau vienodas, bet vietos ne vienodai pasireiškia didesnis.

Atrodo, kad "geriausias gradientas modelio" gauna iš mados.

Metalo modelio aukščiau taip pat padaryti mechaniniu įtempiu.Nepamirškite apie LPI.Didžiausias mechaninis streso faktorius.

Jei norite atvykti daug žemiau 1mV manote apie kalibravimą.Tai daugiau turtingas visą žemę su kai UV grožį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back