reikia pasiūlymą dėl projekto tema - architektūros sintezė

O

oermens

Guest
Aš geriu metu vadinamas "architektūros APIBENDRINIMAS IR DIZAINAS
Dėl skaitmeninės sistemos ", kaip dalį savo magistro laipsnį. Problema ta, kad aš neturiu šioje srityje pagrindas ir aš problemų pasirinkti mano literatūros tyrimo tema. Profesorius yra įtraukti kai kurie siūlė temas, bet i dont know, kur galiu rasti žurnale ar konferencijos medžiagos apie šiuos dalykus:

Citata:

Aukšto lygio architektūros sintezės ir įvertinimo metodai1.
Naujus metodus, aukšto lygio sintezės duomenų srauto ir srauto procesorių

2.
Naujoviškų požiūrių į automatizuoto projektavimo kosminių

3.
Naujiems sprendimų priėmimo metodų srities aukšto lygio architektūros sintezė

4.
Parinkimas Pareto optimalaus kompiuterio architektūra atsižvelgiant algoritmas (užduotis)

5.
Architektūra sintezė perkonfigūruojamomis įterptųjų kompiuterinių sistemų

6.
Compilation metodai pritaikomas ir perkonfigūruojamomis architektūros

7.
Dinaminis rengimo ir Runtime vykdymo aplinkojePlatformos aukšto lygio sintezės paramos ir projektavimo patikros8.
FPGA platformos greito prototipų kūrimo ir projektavimo patikros

9.
Laiko padalijimo aparatūros išteklių architektūros sintezė skaitmeninio apdorojimo sistemos: romanas planavimo algoritmai

10.
Erdvinio atskyrimo įrangos išteklius architektūros sintezė skaitmeninio apdorojimo sistemos: romanas privalomas algoritmai

11.
High performance pritaikomas ir perkonfigūruojamomis architektūros

12.
Hardware / Software kompromisai hibridas architektūros

13.
Aparatinė pagreitį per architektūros konfigūracijos

rasite daug medžiagos apie naujus metodus aukšto lygio sintezės duomenų srauto ir srauto procesorių tema.Prašome paieška IEEE kompiuteriams ..

Jei reikia papaers dėl particulr thisn, įdėkite jį į upload / download atranka.Jūs tikrai jį gauti, ir jūs turėtumėte būti pasirengę TY paspauskite mygtuką ir paaukoti kelis dalykus į pradinį Uploader.

Dabar dienas aukšto lygio sintezės algoritmų tampa žinomi daugiau nei ateiti eda pramonė.Best of luck ...

Linkėjimai,
Inga

PLZ paaiškinti aukšto lygio sintezės algoritmus!taip THT kiti nariai taip pat gali išmokti !....

Thanks for the suggestion.turiu pilną priėjimą prie IEEE jau yra kitų žurnalų, be Kompiuterija kuri gali būti naudinga?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back