reikia pagalbos

U

udit

Guest
Aš turiu padaryti garso įsigijimo sistemos (įsigyti garso nuo triukšmo) ir pašarų analogas duomenis į ADC ir skaitmeninių duomenų mikroprocesorius.
Man reikia pagalbos kuriant garso įsigijimo sistemą.
jūsų pagalba būtų labai dėkingi.
Ačiū

labas

nurodykite, kokia yra Jūsų poreikius?
linkėjimai

Štai jis:
Aš turiu padaryti aparatūros projekto per 2 mėnesius. Jis apie DSP pagrįsta prisitaikanti noise cancellation iš garso įsigijimą / atkūrimą.
Aš pirmiausia įsigyti audio (balso / kalbos), naudojant mikrofoną, pašarų tai DSP procesorius ir tada ką nors prisitaikanti filtravimas ir paleisti atgal.
ir tikėjosi, jei ir gali gauti pagalbą acqiring balso ir tuo pačiu metu žaisti jį atgal, kažkokia realaus laiko įsigijimo speech.The DSP procesorius priima signalą kaip analoginis forma, šėrimo kalboje ir aplinkos triukšmo tiesiogiai buvo viena iš į alternative.But mano vadovas pabrėžė ant aparatūros CKT įsigyti garso kiaurai Mikrofonas ir tuo pačiu metu kitą mikrofoną galima naudoti įrašyti aplinkos triukšmo ir šių dviejų signalai bus naudojama, o darai prisitaikanti filtravimas.Todėl tikiuosi, jei galite suteikti man keletas krypčių, kurios būtų naudingos siekiant garso įsigijimo sistemos naudojant mikrofoną.
kaip įrašymo ir atkūrimo (už išvedė garso) muzikos sistemą.
Ačiū
Udit

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back