Reikia pagalbos.

G

Guest

Guest
Aš dizainas riboti stiprintuvas, tai yra 5 identiški cherryhooper amp chain.The modeliavimo rezultatas-3dB BW į vieną pusę yra apie 7GHz, tačiau kyla kritimo laikas yra mažesnis nei 30ps, atrodo,-3dB BW yra didesnis nei 10GHz , aš negaliu paaiškinti.Ar vienas darbuotojas man padėti?Vienas vaikinas man pasakė viena knyga skyrius paaiškinti, bet man nepavyko rasti šią knygą, man skubiai reikia Jūsų pagalbos.mano el.tanghav (at) yahoo.com

Kadangi jūsų informacijos Posted yra ribotas, I'm going to darant prielaidą aikštelė.Aš prielaidą, kad jaučiatės pralaidumo yra didesnis nei 10G yra todėl, kad Trise <30 Ps ir taip Bandwidth = 0,35 / (U laiku).

Jūsų 7GHz pralaidumo yra mažų signalų modeliavimo rezultatas.Aš nežinau, kas iš viso gauti jūsų paskleista etapuose.Jei jūsų įėjimo įtampa dėl pereinamųjų imitavimas yra didesnis nei minimali įtampa turi būti stiprintuvas riba, tada galės vairuoti anksčiau mažų signalų 3dB tašką.

Kita vertus, įsitikinkite, kad jūsų išėjimo įtampa esate matavimo nėra lengvinanti dėl pralaidumo apribojimų.Tai suteiks Trise mažesnis nei tikėtasi, nes mažesnės sūpynės.

Feel free to post Daugiau informacijos apie jūsų grandinė padėti derinti savo problemą.

Pelnas yra 49dB, grandinė yra 5 etapų LA, kiekvienas etapas yra vienodi.signalo kilimo trukmė yra 26ps.

Su 49dB pelno, įvesties jautrumas turi būti mažesnis nei 10 mVpp-Differential Input Voltage.Kitoje tariant, jūsų stiprintuvas veiks mažos signalo įvesties mažiau nei ~ 10 mVpp-Diferencialinė ar jums nebus ribojamas.Jei prašote įėjimo įtampa yra didesnė negu 10 mVpp-diferencialas, tada jūsų didelio signalo dažnių juostos plotis didesnis kaip atrodys jūsų mažos signalo dažnių juostos plotis.

Kitas dalykas, kurį jūs galite padaryti, tai sklypas pelnas (arba S21) vs dažnio stiprintuvas po kiekvieno etapo.Nuo šių sklypų, galite nustatyti, kurioje stadijoje yra riboti jūsų duomenų srautą iš viso stiprintuvas.

Jei paskirties vieta yra už 10 Gb / s programos, 7 GHz dažnių juostos pločio ir 26 PS kraštai turi būti pakankamai geri, bet patikrinti savo akis diagrama modeliavimas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back