Reikia pagalbos Visual Basic programavimo

A

aldwin0627

Guest
Mano projektas buvo apie Microcontroller į PC sąsają kur buvo jungikliai prijungtas prie mikrovaldiklio. Mano tikslas buvo nurodyti laiko intervalą tarp kai jungikliai buvo spaudoje. pavyzdžiui, kai switch1 yra nuspaustas, kiek laiko ji buvo prieš switch2 buvo pressed.I "m naudojant Visual Basic 6 ir aš tikrai nežinau, kaip sukurti šią duomenų registravimo tipą. Prašome Pagalba

Kaip buvo jums planavimo bendrauti tarp mikrokontrolerio ir kompiuterio, pvz Etherenet 10/100BaseT, WiFi, Bluetooth, RS232, USB ir tt

kai prašo padėti Jums turėtų būti specifinis 1. Kas mikrovaldiklį jūs naudojate 2. kodą, kurį programa (ty susirinkimų, C, Bascom ir tt) 3. ką jau kalbant apie kodą jau parašyta ir bet schema jūsų grandinės. post čia! niekas nenori spėlioti, ką darai, tačiau daugelis čia bus pasiūlyti pagalbą, jei norite įtraukti kuo daugiau informacijos, kaip jūs galite iš anksto. Mano "atspėti" būtų naudoti laikmatį (per mikrovaldiklio) matuoti tarp pertraukia (kai jungikliai yra stumiama) metu. Tada siųsti matuojamas laiko prie kompiuterio arba per nuoseklųjį ar USB jungtis. (Jums nenurodė, kaip MCU yra prijungtas prie kompiuterio)

Im naudojant IPS mikrokontrolerio. Aš paklausiau kas nors programos, kurią ji mums, nes mes neturime jokių degiklis. Mes naudojame COM prievadą Inorder bendrauti su MCU per kompiuterį. Problema ta, kad mes turime laiko duomenų kaupiklis tarp jungikliai, kurie yra prijungti įvesties pusėje mikrovaldiklis. Pakrautų Visual Basic programa yra visi turime ir mes turime labai nedaug idėja apie tai, kaip jį pakeisti. Jei jums reikia daugiau informacijos apie mūsų projektą kreipkitės į mus, nes mes tikrai reikia jūsų pagalbos. mums taip pat reikia sukurti struktūrą. pavyzdžiui, jei output1 yra 1, paspauskite input1 išjungti output1 tada output2 bus įjungti ir vėl paspauskite input2 įjungti, jei išjungtas. Aš tikrai vertiname jūsų pagalbą. ačiū.

iš tikrųjų tai priklauso su duomenimis, kuriuos gaunate iš pic ..

Kaip aš galėjau sukurti laikmatį, kad būtų matyti tų 1 arba 0 reikšmes pokyčių, ir tada prisijunkite jį, kai tik yra pasikeitimų.? Kitas dalykas yra tai seka, kad norėčiau padaryti. pavyzdžiui, jei output1 yra 1, paspauskite input1 išjungti output1 tada output2 bus įjungti ir vėl paspauskite input2 įjungti, jei išjungtas. Aš tikrai vertiname jūsų pagalbą. ačiū.

neįmanomą atsakyti į šią temą jei gaminti paprasta piešimo arba schematinis grandinės.

mes dont turite pakankamai informacijos apie jūsų grandinės ir UC kodo .. tad nežinau, kur pradėti padėti u.. Jei žaisti aroud su laikmačiu (VB) .. jums reikia sukurti laiko intervalą .. kai laikmatis paspauskite intervalo, bus įvykdyti kodą .. Pavyzdžiui, jei mscomm.input = 100 tada mscomm.output = 200

Tai MCU programavimo mes jau naudojate. Tikiuosi, kad šis kodeksas galėtų suteikti jums apie tai, ką mes darome užuominą. Mums tikrai reikia jūsų pagalbos. ačiū:. idėją:

Prašome Pagalba, aš jau paskelbtas PIC programmming, jei informacijos vis dar nepakanka pasakykite man. ačiū

Sveiki, dar viena paprasta idėja, ji gali nukrypti nuo vykstančias diskusijas, bet jis bus baigti reikalavimas. galite pabandyti naudoti pelę norėdami išspręsti problemą. Pelė turi du mygtukus, VB gali dirbti pelės įvykių, viskas, ką turite padaryti, tai įdėti laikmatis kodą pelės įvykis. Privalumas yra mikrovaldiklis ir sąsajos dalis gali būti praleista. Aš galiu jums padėti, jei jus domina. Žiūrėkite nuoroda [url = http://www.startvbdotnet.com/forms/mouse.aspx] Naudojimas Pelės Renginiai Windows Forms VB. NET [/url] tvarkymo pelės įvykių. Tikimės, kad jis padeda jums ...

Originally Posted by Vienas Hi vinoth8051 daugiau idėja, ji gali nukrypti nuo vykstančias diskusijas, bet jis bus baigti reikalavimas. galite pabandyti naudoti pelę norėdami išspręsti problemą. Pelė turi du mygtukus, VB gali dirbti pelės įvykių, viskas, ką turite padaryti, tai įdėti laikmatis kodą pelės įvykis. Privalumas yra mikrovaldiklis ir sąsajos dalis gali būti praleista. Aš galiu jums padėti, jei jus domina. Žiūrėkite nuorodą Darbas Pelės Renginiai Windows Forms VB. NET tvarkymo pelės įvykių. Tikimės, kad jis padeda jums ...
idėja iš tiesų būti naudojama, bet rezultatas bus kuo ir kas nenutiks klaidą laikmatis kodą.
dot.png

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back