reikia pagalbos .. Uplink galios kontrolės LTE MATLAB

E

epy

Guest
HELO ten .. man reikia padėti imituoti algoritmas uplink galios kontrolės LTE MATLAB ... yra kelios nuorodos iš minėti leidiniai IEEE sistemos lygio treniruokliu ir nuorodą lygio simuliatorius .. kas yra tarp jų skirtumai? ir kokie yra pagrindiniai aspektai imituoti uplink galios kontrolė.?? ir paskutinis, kas turi blokinė schema arba uplink galios kontrolės arba sistemos lygmeniu ir susieti simuliatorius schema? ačiū

Aš taip pat tą pačią temą .. iki dabar, ką ir padarė, kad ..??

Na, aš ieškoti LTE priemonių rinkinys. dabar aš dar mokytis savo kodą ir rasti būdą, modifikuotas arba įterpti PUSCH algoritmas. kaip apie jus?

Prašome LTE PHY Lab ", kuri yra išsami įgyvendinimo LTE Rel.8 Fizinis sluoksnis kaip Matlab Įrankiai atrodo. Štai nuoroda: [url = http://is-wireless.com/products/lte-phy-lab] LTE PHY Lab "? | IS-belaidis [/url] arba MATLAB tinklalapį: [url = http://www.mathworks.com/products/connections/product_detail/product_53919.html] 3Pty - LTE PHY Lab "ir" WiMAX "PHY Lab - LTE ir mobiliųjų WiMAX PHY sluoksnis Įrankių [/url]

Kiek aš žinau, IPE PHY Lab nėra atviro kodo įrankis, ačiū, kodėl yra gerai aprašyta, lanksčiai valdyti visus reikiamus parametrus, pvz: - išteklių paskirstymas (blokai išteklių skaičius ir išdėstymas) - duomenų įvesties bitų ir kontrolės kanalai - MIMO konfigūracija (skaičius antenos ir veikimo būdas) - MCS (moduliacija, transporto bloko dydžio išeitinės versija) - sistemos parametrai (UE ir žymenų, sistemos BW, kontrolės ploto dydį, UL kanalų konfigūracija) ir keletas papildomų savybės: - gavimas ir perdavimo (įskaitant Rach) parama - Parama LTE dažnių juostas: 1.4MHz, 3MHz, 5MHz, 10MHz, 15MHz, 20MHz kanalas modeliai (AWGN, sui, E-UTRA 3GPP TS 36,101) - Bandymų failai - Galimybė derinti su kitais Matlab funkcijos ir Įrankių dėžės (pvz., signalo apdorojimo Įrankiai ir ryšių Įrankiai) Jeigu turite klausimų, manau, geriausias būdas susisiekti su jais tiesiogiai, pavyzdžiui, elektroniniu paštu: info@is-wireless.com Cheers, Petras

Iš esmės, aš bandau išsiaiškinti ryšius tarp mobiliųjų komunikacijų PAPR mažinimo ir galios valdymo ... MATLAB kodai gauti, bet kokį gerą svetainę, kad ..???

Su LTE PHY Lab galite: • išsaugoti Baseband signalo ir po procese jų produkcija su PAPR mažinimo algoritmai (konfigūruoti tinkama perdavimo) • rungtyniauti PHY ir belaidžio ryšio kanalą dirbti Galios valdymo algoritmai • PAPR ir PC darbo algoritmai abiejų terminalų ir bazinių stočių • matuoti PAPR per nekilnojamojo signalus ir palyginkite OFDMA SCFDMA • darbo dėl realaus ir naujausius standartus mobiliųjų komunikacijų. LTE PHY Lab: • yra parašyta Matlab (įgyvendintas kaip Matlab Įrankių) ir yra lengvai ištraukiamu • atspindi standartus Specifikacijos - galite dirbti savo algoritmus, IPE PHY įgyvendinama

Prašome rasti žemiau filmą, kuriame aprašoma LTE PHY Lab taikymą ir galimybes: [url = http://www.youtube.com/user/TheISWireless] YouTube "- TheISWireless kanalas [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back