reikia pagalbos su klaviatūra

O

onik11

Guest
hello im gana nauja elektronikos ir ieškojau statyti įrenginį, kad būtų įterpti InBetween darbuotojų laiko laikrodis ir caputre klavišų su datos ir laiko spaudu, pavyzdžiui, kai darbuotojas bus Punch savo 4-6 skaitmenų ženklelis skaičius šiam prietaisui fiksuoti ir laikykite jį vėlesniam retreival Ar kas nors turite schema arba galite taškas man teisę kryptimis dėka

Jums gali prireikti duomenų surinkimo sistema natūra sistemą. Jūsų sistema turi turėti valdytojo ir išorinė atmintis, realaus laiko laikrodis ir klaviatūra. Klaviatūra duomenys būtų aptikti duomenų valdytojo ir laiką, ir paspaudus klavišą vertės saugomi EEPROM. Tam reikia daugiau atminties, jei turite daugiau darbuotojų. Taip pat galite eiti RFID kortelės, kai duomenys yra paprastas ir pati koncepcija gali būti naudojamas.

Gerai jūs galite taško ta kryptimi, schema ar jų dalių ir knygos / instrukcijas, ką aš paklausiau ar RFID ir padėkoti Jums už Jūsų atsakymą

Sveiki, gal galėtumėte šią nuorodą. Aš įkėlėte visą projektą ten. Aš negaliu repost to paties projekto detales dėl forumą apribojimo [size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 1 minučių: [/color] [/size] http://www.edaboard.com/ftopic313140. html . Prašome sekti šią nuorodą. Aš parašė užbaigti projekto dokumentus čia.

Dėkojame, kad i jus parašė [size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 19 minučių: [/color] [/size] Aš mačiau tą nuorodą ir parsisiųsti failus, aš tikrai nesupratau, kuris iš jų yra vienas i poreikis yra lengviau suprasti newbiew versija schema [size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 2 minučių: [/color] [/size] Aš mačiau tą nuorodą ir parsisiųsti failus, aš tikrai ne suprasti, kuris iš jų yra viena turiu ten lengviau suprasti newbiew versija schema

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back