reikia pagalbos su DS1307 RTC

L

lassy

Guest
Bandau sukurti RTC turi būti naudojami per mano temperature controller projektą ir reikia IPS surinkimo kodą, kuri skaito ir rašo iš DS1307 RTC chip.I Aš naudoju PIC16F877 kuri seriall duomenis ir laikrodis smeigtukai .. bet neturite clue , kaip eiti apie it.PLEASE man padėti ... ačiū

Sveiki, DS1307 naudoja I2C sąsaja. Jis jau seniai kalbėjo apie šioje diskusijų lentoje. Spustelėkite paieškos mygtuką viršuje ir rašyti DS1307 ir spustelėkite Ieškoti. Vadyboje yra tiek daug nuorodų, kad galėčiau net pradėti jį coyeing ... Jei radote mano atsakymas naudingas, spustelėkite mygtuką, kad sako Padėjo man . Sėkmės.

Čia galite rasti naudingos informacijos iš projekto h ** p :/ / www.techdesign.be/

Geriau panaudoti angl. CCS C kompiliatorius, ji turi pasiruošę funkciją vykdyti I2C komandą.

Hi, I dont know, jei jos "geriau" naudoti C kompiliatorių - Manau, kad priklauso Orai galite programuoti C! Aš turiu kai kurių generinių I2C kasdienybe ir siųsti juos, jei jums patinka, aš naudojant 16F877A dabar lyginamas su surinkimu su projektu, bet naudojant PCF 8583, kodas turi dirbti tik gerai. [

hai geriau u naudoti ds1337 iy yra labai paprasta sąsaja nei 1307, jei u wanna kodas siųsti man PM aš esu pasirengęs padėti u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back