Reikia pagalbos su antena (IE3D) [labai skubiai plz]

A

Albert

Guest
Sveiki visi,
Zaprojektowałem ir sumodeliuotais vienos juostos PIFA, kuri turi resonnat frequnecy = 1,88 GHz.ir 18% juostos plotį, kad būtų padengti DCS PCS ir SPBR.
klausimas yra tai, kad visiems tiems caractersitcs Aš perduoti VSWR ir S11.Taigi, kai mano profesorius paršavedę tai jis man pasakė, kad ji yra klaidinga, ir šios antenos nėra taikomas, nes jis pasakė, kad mes turime perduoti impedancja grafiką.
Esu įsitikinęs, kad aš tai tik todėl, kad tai yra metodas, naudojamas visose straipsnių mačiau.Sūnus gali nors
žr. pridedamą failus ir pasakyk man, jei ši antena yra taikytini ir, jei priemonė, metodas yra teisingas.
Prašome labai skubiai guys thanks in advance.
Nuoširdžiausi linkėjimai.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Sveiki, Albert:

Sprawdziliśmy ji.Jis yra geras dizainas.| S11 | yra gana žemas per platus dažnių diapazonas.Kaip Sin yra susirūpinęs, kad beveik 50 omų į plataus dažnių diapazone.Kai 50-ajame normalizuotą | S11 | yra žemas, mėlyna turėtų būti artimas 50 omų.

Vienintelis dalykas, galbūt norėsite padidinti yra naudojamas Automatinis kraštas elementų.Tai bus rezultatus tiksliau.

Nuoširdžiausi linkėjimai,

Dėkojame dr Jian for ur padėti,
klausimas yra tai, kad kaip aš galiu paaiškinti, kad mano profesorius, kad šis projektas yra, jis sakė man, kad į resonnance Re (mėlyna), turi būti maksimalus, ir jis pasakė, kad resonnance gauti tai, ką jis vadina "anti resonnance" ir tokie kaip antenos, nėra taikytini.
Tikrai nežinau ką daryti, aš jam atsakė, kad kol | S11 | yra minimalus tai resonnance.ir tol, kol aš gauti VSWR pagal 2 tai juostos plotis.
Taigi, jei ir yra atsakymas į šį, tai būtų didelis.

Dėl modeliavimo I chked ir AEC padaryti, kad jis būtų apie 10%.ir rezultatų pokyčiai truputį, bet tai ne toks.

Thanks in advance.
Nuoširdžiausi linkėjimai

Aš tą pačią problemą,
o f rezonuoja, R yra ne max, bet netoli punkto f res, aproxi 5% turiu max R, tai yra priimtina, thanks in advance mr Jian!

Sveiki, Albert:

Nemanau, kad būtina gauti R maksimali norimą dažnį.Mums paprasčiausiai reikia turėti gerą rungtynių metu dažnio.Nežinau kodėl jūsų profesorius, jums reikia gauti R esant didžiausiam ne rezonansinis dažnis punkte.Dauguma geros antenos neturi tokių savybių.Tiesiog išimkite paprasčiausias antena, plonu dipolio antena kaip pavyzdys.Jos R yra apie 73 omų ir X yra 0, kai Dipolio ilgis L yra apie 0,475 lambda.Jei sklypo dažnio atsakas R, tai yra monotoniška increaseing kol L artėja vienas bangos ilgis.Tačiau jos rezonuoja apie 0,475 lambda yra gera ir atitinka maždaug 75 omų.Jis yra geras antena.

Dauguma antenų "reonances yra vadinamasis pakrautam rezonuoja.Veikiant rezonansiniu tašką, maxium R ir nulinio X negali atsitikti tuo pačiu dažniu.Manau, kad svarbiausias dalykas yra tas, kad galite pasiekti norimo R (paprastai 50-ohms) su X = ne dažnis norite.Nesvarbu, ar "R" yra didžiausias ne dažnio tašką.Kai pasiekti R = zc ir X = 0 į dažnio tašką, gausite minimalias pajamas nuostolių ir jūsų antena pasiekti geriausią efektyvumą ir naudą šios konfigūracijos.

Linkėjimai.

į Alberich:
Aš šiek tiek supainioti jūsų pareiškimą.

Jūs matote, "anti-rezonuoja" reiškia lygiagrečiai rezonanso, kuris užtikrina maksimalų R. Jūsų prof.reikia jums pasiekti maksimalų R o norintiems iškelties lygiagrečiai rezonuoja, kaip pasiekti, kad?Yra savarankiškai prieštarauja jūsų pareiškimą.

Mano nuomone, lygiagrečiai rezonanso nėra gera situacija tinkamo antenos operacijos apskritai, nes jie dažniausiai turi per didelę R turi būti suderintos su bendrąja šėrimo linijas.Parašytas po 27 minučių:For illustration, įtraukti rinkinys modeliavimas kreivių čia.Atkreipkite dėmesį, kad atliekant šiame pavyzdyje nėra optimali, tik iliustracija.

Darbo būseną antena yra tik kaip apie 2.7GHz mano pavyzdžiu, kur taip pat yra geriausiai atitiktų atrodo.Nurodyti impedanso kreive, galite pamatyti antenos nėra grynai nei lygiagrečiai rezonansinis nei serijos rezonuoja.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back