Reikia pagalbos smegenų KOMPIUTERIO SĄSAJA

H

hanukaran

Guest
PHP:
Sveiki, Man reikia padėti savo projektą. Man reikia sukurti sofware, kuris gali atpažinti ir klasifikuoti brainwave.I maniau norite sukurti programinę įrangą, naudojant matlab.Im begginer. Im mokymasis now.I jau EEG duomenis EPF formatą ir teksto formatu. Gal kas nors veda mane plėtoti šį projektą. Ačiū ir atsižvelgti Prabakaran

Apie prabakaran .. jiems taip pat padaryti savo projektą 2D žymeklio judėjimo naudojant EEG signalą .. gali u pls suteikti man tas EEG duomenis? thnx iš anksto

Apie prabakaran .. jiems taip pat padaryti savo projektą 2D žymeklio judėjimo naudojant EEG signalą .. gali u pls suteikti man tas EEG duomenis? thnx iš anksto
ya tikri, brolis ..... leiskite man pridėti .... aš pridėti the.edf duomenis ir txt failą duomenis ..... anywat ką platforma naudojate ..... mes galime daryti kartu, jei norite .... :) .. jei norite, please add me in Facebook pravan@live.com tankų n dėl Prabakaran MUnusamy

hi prabakaran aš taip pat norėjo įgyvendinti smegenų kompiuterio sąsaja multi judėjimo MATLAB. u PLZ help me if u tai padarė. nuoširdžiai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back