Reikia pagalbos projektuojant nulinis tvarka rezonatorių

D

deathscythe23

Guest
Labas, Im naudojant CPW perdavimo linijos mano rezonatorių. Abi uosto 1 ir 2 dalys pritaikytos 50ohms. Tačiau aš labai prasta rezultatus mano S11. Ar kas nors žino šią problemą?

Jūsų analizatorius neveikia? Nes jei uostuose buvo suderintos su 50 omų, jums reikės "geras" S11

Aš abejoju, kad. Aš galvojau, jeigu jis yra rezonatorius grandinė, kuri sukelia prasta rezultatus. Turiu popirštinės dangtelį ir meandrinės linijos induktoriaus susiję su mažesnės įžeminimo plokštės. Ar tai gali būti sukelia neatitikimą?

Sveiki, turiu pridėti savo grandinės išdėstymą geriau nuoroda. Veiklos freq būti nustatyti 2.45GHz. Tačiau, mano modeliavimo rezultatai pateikti tik S11 =- 3,2 ~ 3.4dB ir S22 =- 5,4 ~ 5.6dB. Išdėstymas 1 rodo modeliavimo grandinę. Ką aš galiu padaryti, siekiant pagerinti rodmenys? Popirštinės yra 8.7mm iki 5.7mm ir 2 feedlines yra 2mm iki 9mm. Atotrūkis tarp feedlines ir popirštinės dangtelis yra 0.3mm. Meander linija induktoriaus yra 4mm ilgio su 0.3mm dėl pločio ir 0,5 mm už tarpus ir laido ilgis.

Jūs esate teks paaiškinti šiek tiek daugiau. Pirma, kad atrodo kaip mikrojuostelinių aikštelė. Kodėl jūs vadiname tai plokščių bangolaidžio? Be to, ten tikrai atotrūkis tarp popirštinės struktūra ir perdavimo linijos į kairę ir į dešinę nuo jos?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back