reikia pagalbos projektas

O

onik11

Guest
Sveiki, aš dirbu su projektu reikia šiek tiek pagalbos ir patarimų, ką jiems bando turiu skaičiuoklė sixed prietaisas, magnetinių juostelių skaitytuvą ir klaviatūrą Combo į savo pirminę būseną jis skirtas naudoti ant darbo stalo arba nešiojamąjį priežastis p2s ką im bando padaryti, tai pasinaudoti šia įrenginį įdiegti viduje darbuotojas laikrodis, kai darbuotojai turi servetėlės jų ženklas ir ar kai jie nori įrodyti savo ženklelis skaičius šiuo prietaisu fiksuoti ir įrašyti į duomenų MAG juostelių arba jei rankinis Punch fiksuoti visus klaviatūros presuoti ir kad būtų galima išgauti duomenis, vėliau, kai reikia, kad mano klausimas yra tai, ką turiu daryti, kad mod šį prietaisą būtų galima daryti, ką noriu, ir ji negali būti compatiable tik PC, bet ji galėtų veikti darbuotoją laikrodis jiems priskirti nuotraukų ¹ iuo prietaisu bet kokią pagalbą būtų didelis ačiū iš anksto
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Niekas iš ten, kad gali padėti man tikrai reikia baigti šį projektą skubos tvarka

Matant savo nuotraukas atima kai MŪSŲ taškų ...Why Dont You įkelti jį (photob * cket, ir tt) ir susieti jį čia ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back