Reikia pagalbos programavimo PIC18F4450

A

Achut Giree

Guest
draugai,
i "Glaudesnis JDM IPS programuotojas 4 Mikroschema 12F629 Naujas V2" programuotojas.
Norėčiau pasinaudoti IPS 18F4450 USB sąsaja.gali ir deginti be jokių problemų su šiuo programuotojas?kurie treniruoklį galite naudoti norėdami imituoti grandinę?Proteus 7 nenumato tokių IPS.

Siųsti man platintojų vietą Indija pirkti IPS, jei tai įmanoma.

Ačiū

Naudoti numatytąjį simuliatorius, kuris ateina su MPLAB turėtų dirbti.Programavimo, šiuo konkrečiu serijos lustai yra labai temperamentingas ir JDM pagrįstas programuotojų.Aš iš tikrųjų turėjo išeiti ir įsigyti komercinės USB programuotojas ($ 75) gauti darbą.Yra gandai, tačiau, kad dėl mažos kondensatoriai dėl PGC ir PGD linijų leis jį į programą naudojantis JDM pagrįstas programuotojas ... Aš niekada gana gavo šį darbą.

Aš paprastai bandinys mikrokontrolerių plėtros (taip pat žinomas kaip nemokamai ir kai kuriais apribojimais) ir tada, kai esu pasirengęs, aš turiu pirkti juos iš digikey parduoti stuff juos naudojant.Užsakymas iš digikey bus sumažinti transportavimo išlaidas nuo diskrečiųjų komponentų galima nusipirkti tą pačią laivybos tab.

they will ship to India, but I am not sure.

Manau,
kad jie laivo, Indija, tačiau aš nesu įsitikinęs.

18f4550 yra lengvai prieinami, Indija, jei ne 4450.Net 18f2550 yra laisvai prieinami, iš skirstytuvai.Jaučiuosi Achut gali pasinaudoti MPLAB kaip siūlė Los Frijoles

Sarma

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back