Reikia pagalbos Philips PDIUSBD11

W

weeyndha

Guest
Hi all, Man reikia pagalbos apie PDIUSBD11. Jis saugo nutraukti registruotis 0x0001. Aš negali išjungti šakotuvo funkciją. Kaip turėčiau daryti?

apsilankykite interneto svetainėje ne tik logika, jie turi Pavyzdžiui kodą naudojant PIC16F877 susietos su PDIUSB11. Jie taip pat piont Philips duomenų lapas klaidų, įskaitant problema, tu kalbi apie. Aš naudoju jį sau ir bando rašyti bendriniu C programa išvardyti kaip HID prietaiso. :?

Aš neturiu su už jos ribų logika kodas problema. Tai init kodą aš naudoju PDIUSB11, jūs turite skambinti po kiekvieno naujo. //------ Paleidimo USB void USB_Init (void) {unsigned char buferis [2] / * Išjungti Hub Funkcija PDIUSBD11 * / buferis [0] = 0x00; D11CmdDataWrite (D11_SET_HUB_ADDRESS, buferis, 1); / * Nustatyti Adresas nulinis (pagal nutylėjimą) ir įjungti funkciją * / buferis [0] = 0x80; D11CmdDataWrite (D11_SET_ADDRESS_ENABLE, buferis, 1); / * Įjungti funkcija bendrinis požymius * / buferis [0] = 0x02; D11CmdDataWrite (D11_SET_ENDPOINT_ENABLE, buferinis tirpalas 1 ); / * Nustato režimas - įjungti SoftConnect * / buferio [0] = 0x97; / * Įterptųjų funkcija, SoftConnect, Clk Pradėti, Nr. LazyClk, nuotolinis Wakeup * / buferis [1] = 0x02; / * CLKOut = 16MHz * / D11CmdDataWrite (D11_SET_MODE, buferinis tirpalas, 2);} exactally kokios problemos Jums?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back