Reikia pagalbos pasirenkant izoliuotas įtampos jutiklis

M

~MJS

Guest
Sveiki visi, aš ieškau izoliuotas įtampos jutiklis (arba keitiklio) matuoti DC įtampos dėl mano išėjimo. Mano paraiškos yra visiškai tiltas DC / DC konverteris: Vin = 30V, Vout = 0 - 60V, menkutė = 800W, ir fs = 200 kHz. (Pastaba: mano jutiklio atsakas nereikia būti, kad greitai) Digikey turi LEM LT 20P dėl [url = http://search.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Detail&name=398-1020-ND ] [color = blue] $ 36,6 [/color] [/url], bet tai atrodo taip brangiai už šį prašymą. Ar kas nors žino iš pigesnių komponentų, kad galėtų dirbti šį prašymą? Aš maniau apie naudojant salė poveikio dabartinės jutiklis su didelio atsparumo, tiek kartu su savo produkcija. Problema yra rasti IC kad bus įvertinti srovės mA ir yra izoliuoti. Bet kokie pasiūlymai būtų vertinami.

Jūs galite rasti bet kurios tiesinės optiniu izoliatorius suitablity, jei jūs galite ieškoti vieną. srizbf 8thmay2010

LEM įtampos keitikliai yra iš esmės naudojant tą patį būdą kaip jų dabartinių keitliai: uždarosios kilpos (kompensaciniams) Holo efekto jutikliai. Be šių įrenginių, kad yra populiarus pramonės ir traukos taikymo, yra įvairių metodų, leidžiančių izoliuoti analoginius signalus, su gana skirtingas accuray ir greičio specifikaciją. Dėl vidutinio sunkumo tikslumo reikalavimai, linijinis optronų gali būti variantas, žr., pvz lape ir taikymo pastabas Vishay IL300. Izoliuoti ADC su skaitmeninio ryšio tarp hidroizoliacijos dažnai pakeičia analoginius izoliacija šiandien automatikos, diskai ir energijos transformavimo projektus.

LEM įtampos keitikliai yra iš esmės naudojant tą patį būdą kaip jų dabartinių keitliai: uždarosios kilpos (kompensaciniams) Holo efekto jutikliai. Be šių įrenginių, kad yra populiarus pramonės ir traukos taikymo, yra įvairių metodų, leidžiančių izoliuoti analoginius signalus, su gana skirtingas accuray ir greičio specifikaciją. Dėl vidutinio sunkumo tikslumo reikalavimai, linijinis optronų gali būti variantas, žr., pvz lape ir taikymo pastabas Vishay IL300. Izoliuoti ADC su skaitmeninio ryšio tarp hidroizoliacijos dažnai pakeičia analoginius izoliacija šiandien automatikos, diskai ir energijos transformavimo projektus.
Kaip jūs palyginsite Holo efekto jutikliai naudojant prasme rezistoriai jūsų nuomonė? Ačiū.

I've tried linijinis optronų ir niekada Dotarłeś geros tiesiškumas iš jų. Tačiau, jei jūs naudojate linearizing atsiliepimus apie izoliuotas pusėje tada jie gali būti labai linijinis (tačiau tam reikia maitinimo šaltiniu veikti op amp išėjimo pusėje). Tai labai dažnas tiesiog naudoti paprastą skirt stiprintuvą su maža naudos, ir labai didelės įėjimo varžos (kaip 1Mohm būdinga). Jei naudojate tikslią komponento nuokrypos, tada jis labai tiksliai ir iš esmės izoliuota (nors ji turi ribotas bendrų režimas diapazone, kurį galima nustatyti, kiek reikia). Ir labai pigu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back