Reikia pagalbos parametras nurašymas į HSPICE!

Q

qslazio

Guest
Prašome žr. page34 ~ 35 paskaita pažymi, mano areštas. 35 puslapyje yra sklype, kuris yra sukurtas valymo Vstar ir IDS. Čia Vstar įtampos definited 2 * ID / GM. Man įdomu, kaip aš galiu sklypas naudodami HSPICE arba Spectre. Kaip žinome, DC nurašymas gali tik nurašymas nepriklausomų šaltinių arba parametrus. Ar kas nors padėti man su šia? taip pat pagal šią nuorodą galite atsisiųsti PDF dėka: http://rfic.eecs.berkeley.edu/ ~ niknejad/ee240/pdf/lect4.pdf

Tai tikriausiai labiausiai straigh priekį naudojant HSPICE. Pirmas diodas prijungti bet kokio dydžio tranzistorius ir nuolatinės srovės šaltinio prijungti prie vartų / drenažo. Tai bus jūsų DC nurašymas. Pridėti šias eilutes į savo prieskonių denio. Zondas Vstar = par (2 * I (M1) / (m1) GMO). Zondas id = par ("I (M1)"), tai jei turite pavadintas jūsų tranzistorius "M1." Tai sukuria kintamuosius Vstar ir id pasirinkimų, kai jūs einate į sklypas duomenų. Manau, juos galima rasti pagal "parametrus" kategorijoje AWaves. , Aš ne tai padarė neseniai, kad aš ne prisiminti langų ir tokių tikslių pavadinimų. Bet pažiūrėkite aplink AWaves langą. Taip pat galite pasirinkti Vstar, kaip x-ašyje, o tai, ką norite.

[Quote = jayc] Taip pat galite pasirinkti, nustatyti, Vstar kaip x-ašies, yra tai, ką nori. [/Quote] gali man pasakyti, kaip pasirinkti Vstar, kaip x ašies?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back