Reikia pagalbos: NMOS operacinės klausimas

F

Fei

Guest
Sveiki, aš esu supainiotas su NMOS darbo metodą. Grandinė yra tik "R + NMOS". S ir B NMOS susieta su žeme, Kanalizacija prijungtas rezistorius R, kitų terminalų yra slanki. VG pakeisti iš H L 5ns. Netlist yra panašus į šį: R1 d1 d 100 $ [RP] M1 DGSS NMOS L = 0.35u W = 40 × VG g 0 Pwl (0n 3.3 5N 3,3 5.2n 0) vs-iai 0 0 Gal galėtumėte paaiškinti, kodėl nutekėjimo įtampos droped? Kodėl I (VS) toks didelis? Ačiū.

talpinė mova tarp vartų ir nutekėjimo. Jūs turite slankiojo dangtelio (CGD). Kitas mokestį kanale gaus paskirstomi eually tarp nutekėjimo ir šaltinį, kaip MOS buvo taip hopfully atrodo tiesinės regiono.

Ačiū jums pateikti atsakymą. Gebu suprasti CGD poveikio aplinkai. Bet aš negaliu suprasti kanale nemokamai. Mano supratimu, kad VG yra mažesnis, kanale nemokamai grįžti į išeikvojimas regioną. Ar galėtumėte plačiau paaiškinti? Ačiū.

Iš esmės, jums turėtų apsvarstyti, kad MOSFET nėra ideali. Daugelis lygtis turi prasmės mums, kurie tik atrodo idealus tranzistorius ar dėl 1 lygio ne idealumo. (Tai yra, kad jūs kalbėjote apie čia kondensatoriai). Tačiau, kai Jūs manote,, kad HSPICE imituoja jūsų grandinės labai tiksliai tada dalykas yra ne tai, kad keista. (Tai, ką mes turime omeny sakydamas lygis = 49; 49 tikslumo lygis)

Dalykai gali būti teken į dvi dalis: (kanalo perjungimo efektas ir mokesčiai) 1. Pradžioje, VD = Vs = 0, tada VG pradeda mažėti. Prieš VG nukentėjo V studijų, kanalas vis dar ten, o tai reiškia, drenažo ir šaltinis yra prijungtas prie kompiuterio ant pasipriešinimo (varžos vertės pokyčiai). kadangi VG iš esmės pasikeičia šio laikotarpio, jis taip pat nutekėjimo įtampos pokyčius. Aukštas dažnis signalo pro dangtelį. Tai yra viena dalis dabartinės. Iš kitos pusės, dabartinė iš CGS biudžeto įvykdymo patvirtinimo. 2. Mokesčiai kanalo. Mano nuomone, jie dar srauto sumažinti nutekėjimą kūno išeikvojimo regione. Nuo nutekėjimo įtampa tampa neigiamas, o beveik nutekėjimo kūno diodas priekį šališkas. Ji reikia mokesčius, užpildyti išeikvojimas regiono. Tai vieta, kur eiti kanalo mokesčius.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back