Reikia pagalbos! Mechaninės savybės aukštoje temperatūroje

M

mri44

Guest
Iš pradžių, Nuoširdžiai visiems nariams. Man reikia pagalbos dėl mano tyrimo. Aš perskaičiau knygą Yaguchi, M., T. Ogata ir T. Sakai, valkšnumo koncentracija didelės chromo plieno suvirintų dalių multiaxial streso sąlygomis. Slėginių indų ir vamzdynų tarptautinis leidinys, 2010. 87 (6), p. 357-364. Nuo šiame dokumente, aš pasirinko pavyzdį. Dabar man reikia kai kurių mechaninių savybių. Pavyzdys: Suvirinti 9 Cr plieno vamzdžių (9Cr-1Mo-V-Nb) motininės medžiagos: P91 plieno Weld medžiaga: TGS-9Cb [color = "raudona"] man reikia tiek Mechaninė tempimo savybėms (650 C) P91 (netauriųjų metalų) ir TGS 9cb (Suvirinimo metalas). Savybių, 650 C nuodų santykis, ν =? Takumo stiprumas, σy (MPA) =? Yield padermės εy =? Ribinis tempiamasis stiprumas, σUTS (MPA) =? Ribinis tempiamasis padermių, εUTS =? [/color] Be šių savybių, aš negaliu eiti į priekį su savo tyrimo. Man nėra kito būdo, bet paprašyti jūsų pagalbos. Bet pagalbos rūšių būtų dėkingi. Gegužės *** bless you visus. Laukiame jūsų vertingų patarimų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back