Reikia pagalbos LNA topologijos

X

xuebi

Guest
Dabar man reikia sukurti LNA su savo pagrindiniais reikalavimais, kaip toliau. BW: 174-245MHz Stiprinimas: 20dB, NF: 2dB 0,18 CMOS procesas. Tai Plačiajuostis LNA (bandwidth ~ 33%). Cascode architektūra su šaltinio indukcinės degeneracija yra tiesiog tinka siaurajuosčio. Be to, degeneracija indutor bus per didelis šių dažnių ir negali būti onchip. Ar kas nors rekomenduoti man kai tinkamai Bruna topologijos? Ačiū!

Aš mačiau daug temą pavadinimą LNA, bet aš nežinau, ką tai reiškia ir daryti. Ar galite duoti paprasta paaiškinti apie tai? ačiū, leomecma

Sveiki xuebi; manau, kad jūs turėtumėte pamatyti mikrobangų stiprintuvas knygas, kaip Gonzalezas ir / arba Vendelin dėl. Taip pat skaityti tokių kompanijų kaip "Agilent ir Minicircuits paskelbtus paraiškų pastabas. Mikrobangų krosnelėje, imituojančią programinę įrangą, taip pat imituoti savo projektą.

taip jūs galite padaryti, kad vienas su indukcinės degeneracija su offchip induktoriaus gausite 3 būdais 1.by dequing grandinių 2.Iki pridėti papildomų polių ne įvesties atitikimo 3.by, naudojant Varactor diodo Inplace kondensatorių, tai vienas gali būti plačios atitikimas geriausias galimas sprendimas) yra kitas būdas naudojant skaitmeninę grandinę kontroliuoti geležinkelių kondensatoriai. manau, kad tai yra gerai, Please let me know bet ne mano tirpalui possibilty.

Ačiū! Sreechoudhary. Ar galite paaiškinti, tris metodus virš šiek tiek detalesnis?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back